torstai 9. tammikuuta 2014

Lunta


Eilen aamulla ryntäsin tyttöjen kanssa pihalle lumileikkeihin! Vettä tihutti koko ajan, joten tiesimme että yöllä satanut lumi ei olisi pitkä ilo. Ja pitihän se päästä tekee pieni lumiukko! Kylläpä se lumi piristikin. ltapäivällä oli taas kahta kauheampi kura, se ei enää riemastuttanut yhtään... ;)

Ulkoilun jälkeen toisille maistui uni ja me loput katselimme dvd:ltä minun lempi piirrettyni: Kaunotar ja hirviö. Se on aina vaan niin ihana! Olen pikkutytöstä lähtien siitä tykännyt ja sitä katsellut, olen nähnyt tuon leffan niin monta kertaa että taidan osata sen jo ulkoa. :) (lapsena se oli mulla vhs:nä, sitten ostin dvd:nä heti kun ilmestyi jokunen vuosi sitten)

Illalla lakkailtiin tyttöjen kesken kynsiä. Tytöt valitsivat värit ja lakkasin heillä sekä sormien että varpaiden kynnet. Ja "timantitkin" tytöt saivat valita. Ihanaa tytöstelyä. Niin ja tytöistä puheenollen. Meillä soi täällä joka päivä Robin. Tytöt ovat suuria faneja, musiikki soi!

Eilen illalla oli riemunhetki. Missasin 4v:n satubalettiin ilmoittautumisen ja hän  meni varasijalle. :( Eilen sieltä soitettiin että peruutuksia oli tullut ja tyttö pääsee jatkamaan balettia! Ihanaa!! Kivi vierähti sydämeltäni (harmitti niin kovasti kun mokasin sen ilmoittautumisen) ja tyttö on iloinen! Jei!

Flunssaa täällä on taas. Itselläni pää täys räkää ja yskin yötäpäivää keuhkojani pihalle. Täytyy toivoa että menee pian ohi eikä muutu pahemmaksi.

(hammaskeiju sai töitä joululomalla kun ekaluokkalaiselta lähti molemmat etuhampaat :)) )

4 kommenttia:

 1. Voi te onnelliset, olette saaneet lumen edes vierailulle. Meillä ei ole näkynyt :-(
  Tulee kalliiksi nuo hammaskeijuilut tuolla tahdilla ;-) Yhden tuttavan fb-päivitys oli kerran; pojalta oli lähtenyt hammas ja oli tokaissut "jos sulla ei oo käteistä, voit kyllä maksaa tilillekin" että se siitä keijusta siellä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että sitä lunta tulisi pian joka kolkkaan :) Meillä lapset odottavat että pääsisi luistelemaan...
   Lapset... :DD

   Poista