sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Pakkasukko


Eilen oli ihana herätä. Päästää eläimet pihalle ja huomata että on pakkasta! Luonto on heti jotenkin niin kaunis. Se kura poissa. Jäätynyt maa.

Lapset menivät mummulle ja papalle viettämään päivää ja minä, mies ja Helga lähdimme ajelemaan sinne mistä Helgan saimme. Olipa kiva reissu! Nähdä niitä ihmisiä ja näimme myöskin Helgan isän ja toisen minipossun. Helga oli niin pikkuinen verrattuna niihin kahteen! Helga meni tyttöpossua kohti kylki edellä niskakarvat pystyssä, että varo vaan olen näin "iso" ja täältä tulen.. :D Mutta isoa isäpossua Helga pelkäsi :D

Reissun jälkeen lähdimme taas metsään koirien kanssa! Myös lapset nyt jo mukana. Samat maisemat kuin viikko sitten, mutta nyt pakkasukon puhaltamat maisemat. Ihanaa!Illalla vielä satoi luntakin joten nyt maisema vieläkin talvisempi. Onhan tätä jo odotettukin!

6 kommenttia:

 1. höööh... tuleekohan nyt tuplakommentit, jotain erroria pukkas :-(

  Piti vaan todeta jotta on niin ihanaa kun on lunta ja pakkasta. Eteenkin lasten riemua on mukava seurata. Pihalla riittää puuhattavaa moneksi tunniksi (jo tällä ööh..2sentin hangella ;-) )

  Hauska tuo karttakuva lammikossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tätä talvea odotettukin! On taas pulkkamäkeä, luistelua jne. Kyllä mä olin siihen kuraan kyllästynytkin. Tai ehkä paremminkin jotenkin turtunut. Siihen että jokaisen koirien ulkoilun jälkeen pyyhin niitä kurajälkiä pois.. Nyt vihdoin: lunta (vähän) ja pakkasta. Jei! (tällänen -10 on kiva. Niitä -20.. pelätessä... ;) )

   Poista
 2. no tulihan se talvi vihdoin <3tuo viimeinen kuva on kaunis :D ja ihan tosi, nyt paistaa ulkona aurinko (millonkohan viimeeks on sen nähnyt?? ;) ) kiva saada nauttia talvesta ennen reissua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä eilinen aurinko oli niin ihanaa nähdä! piristi kyllä se valoisuus kummasti <3

   Poista
 3. Onks Helga-neidin lempiohjelma Pipsa-Possu? Kuulostaa hauskalta possuperheen kohtaamiselta. Niin ja kiva kun tulit instagramiin, lupaan tykätä erityisesti kaikista possukuvista (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset kyselivätkin joskus miksei Helgan nimeksi tullut Pipsa.. :)) Instagramiin oli kiva löytää, kiva paikka! :)

   Poista