maanantai 20. tammikuuta 2014

Nuken peitto

Aamuaurinko paistaa ihanasti makuuhuoneen seinään. Mieli on virkeä. Pakkasta on nyt reilu -20.. Sitä kyllä saisi olla pikkasen vähemmän niin pääsisi kunnolla nauttimaan ulkoilustakin. Kiva että talvi tuli mutta sellanen -10 olisi aika kiva.. :)

Eilen oli taas harrastuspäivä. 4v aloitti uuden harrastuksen ja minulla oli oma jumppa. (dance&power). Olen tässä kotosalla treenaillut pikkasen viime heinäkuusta lähtien ja on ihanaa mm jumpassa huomata että jaksan koko tunnin vetää nykyään täysillä. Kyllä on kunto kohentunut. :)

Neuloin nuorimmaisen nukelle peiton. Kuvassa se ei näy, mutta tuo lanka on sellaista kimaltelevaa. Sopii hyvin meidän pikkuprinsessoille. Kaiken kun pitäisi olla (varsinkin 3vuotiaalla) vaaleanpunaista ja säihke on piste i:n päälle ;)

Ihan vaan aina oikeaa. 2krs valkoisella, 2krs v,punaisella. Välillä vähän paksumpi raita ( tässä kohtaahan ei tarvitsisi kertoa että idea paksumpaan raitaan silloin tällöin tuli kun huomasin että olin vahingossa tehnyt valkoisella 4krs enkä jaksanut purkaa... ;) ) Reunaan virkkasin nirkkoreunuksen.

Esikoinen valvotti viime yönä. Olin yöllä varma että poika on aamulla kipeä, mutta ei. Ei ainakaan vielä. Hus pöpöt pois täältä!! Nyt ei tarvitsisi tulla mitään sairasteluja kun kivaa tiedossa ensi viikonlopuksi!

Mukavaa alkanutta viikkoa!

4 kommenttia: