maanantai 31. maaliskuuta 2014

8!Lauantaina vietettiin ekaluokkalaisen 8v kaverijuhlat. Hänen omat synttärit ekaa kertaa jossain muualla kuin kotona. Pidettiin ne mäkissä. Oli kyllä äiti-ystävälliset juhlat. Henkilökunta hoiti koko "show:n". Minä söin, join kahvia, virkkasin ja seurasin ulkopuolelta synttäriporukan touhuja. Kivaa näytti olevan!! :)

Eilen aamulla onnittelulaulu pojalle. Yön aikana hänestä oli tullut 8vuotias! Tein sankarin kunniaksi kakun. Onnistui kyllä hyvin, lapsetkin ottivat jopa lisää, mikä on täytekakulle saavutus ;) Poika pääsi juhlimaan luokkakaverinsa synttäreitä keilahalliin, oli siis yhtä juhlaa hänellä koko viikonloppu! :)

Sai meiltä lahjaksi kauan toivomansa ds2 pelikoneen. Ja siihen Pokemonpelin. Suosikki.

(jätin eilen itse oman sormeni oven väliin. AUTS! On vieläkin "kivan" kipeä jos osuu johonkin. Oikein kunnon veripussi tulikin. :(  )

6 kommenttia:

 1. Onnea 8-vuotiaalle♥
  Auts...varmasti teki kipeää...olen joskus töissä jättänyt kassakaapinoven väliin sormeni ja sattui niin vietävästi..:D
  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Auts, varmasti sattui :D Kiitos samoin <3

   Poista
 2. onnea isolle pojalle <3 oi, kuulostaapa ihanan helpolta nuo synttärit (sanoo nimimerkki kohta 1-vee synttäreitä suunnitteleva), no onneksi noissa juhlissa ei paljoo riehuta ;) hyvä vinkki, jolla saa tuon kivun hellittämään, on puhkaista se pussi pois. Puhdistat neulan ja otat paineen pois. Paperia pitää ottaa käsille, koska verta tulee. Mutta sen jälkeen ei ole enää niin kipee. Auts. Herkullisen näköinen kakku :9

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaverisynttärit meni helpolla mutta täälläkin suunnitellaan synttäreitä. Suku/kummisynttärit toki vietetään ja kotona. Ja täällä kyllä varmasti riehutaankin koska kutsutuissa 11 alle 10v lasta.. ;D Joten kyllä tohinaa riittää. Kun järjestän lasten synttärijuhlat kuitenkin yhteensä 8 kertaa vuodessa... ;DD Puhkaisin eilen tuon pussin. kylläpä teki pahaa. ei niinkään kipeetä mutta pahaa!! ;P Kakku oli herkku!

   Poista
 3. Myöhästyneet onnittelut 8-vuotiaalle! Tuo sinun sormesi on tosiaan pahan näköinen, ohoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Puhkaisin tuon veripussin ja nyt jo paljon paremman näköinen :)

   Poista