keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Meidän eloa..


Me ollaan vietetty sellaista rauhallista eloa. Ei olla menty sinne ja tänne. Ollaan oltu kotona. Siivoiltu. Oltu pihalla. Nautittu siitä että ollaan vaan oltu. Sellaista kaipaa aina välillä. (kun siltikin nämä päivät tuppaa olemaan täynnä hulinaa ;) )

- Olemme olleet kotipihalla. Meidän piha on hirveä kurakko. Ei kuivaa kohtaa. Ei ruohoa. pelkkää kuraa. Johtuen siitä että siinä ryntäilee kaksi koiraa kilpaa keskenään ja yksi possu tonkii... ;) No, ei tarvitse hirveästi (=ollenkaan) käyttää aikaa puutarhan suunnitteluun.. ;D No, me mennään tällä. Rennolla tyylillä. Jossa pihalla saa vapaasti nauttia eläimet ja lapset :)) Tytöthän tykkää kun saa kunnon kurakokkailut aikaiseksi. Sitten riisutaan kurahousut/saappaat rappusilla pois ja minä pesen ne pihalla kaivon vedellä ja jätän ulos narulle roikkumaan. :)) Olohuoneen matto on kuraisimmilla keleilllä kääritty pois kun eläimet juoksentelevat sisälle ja ulos niin ei ole heti kurassa kun on vaalea. Lattiat on niin paljon helpompi pestä monta kertaa päivässä... ;D

- Tytöt viihtyvät hyvin keittiönpöydän äärellä piirtelemässä/värittelemässä. Kuvassa pienin piirtämässä (3,5v)

- Kaivoin esiin vuosi sitten aloittamani puuvillaisen takin. Se on ollut sen vuoden korissa piilossa kesken.. Nyt taas tartuin siihen. Kohta valmis. Kesätakki pienimmälle. Ei siis ehtinyt viime kesäksi mutta nyt!

- Makuuhuoneen seinällä olevat taulut olen saanut mummultani. Mustan jo vuosia sitten. Nuo kaksi mummun tekemää ristipistotaulua viime viikolla. Rakkaita. (Mummu on siis muuttanut vanhainkotiin. Hän on ottanut rakkaimmat tavaransa mukaansa ja muita me lähiperheet sitten otetaan talteen)

- Eilen jalassani ystävältä saadut kengät. Ihanat! Nyt kun ei ole enää liukasta niin uskalsin ne laittaa jalkaani. Kiva käyttää välillä korkoa. On heti jotenkin niin naisellinen olo :) En toki noita tässä meidän pihakurakossa käyttänyt vaan kun vein pienimmän kanssa 5v:n kerhoon.

- Eilen tytöt kokeilivat potkulautoa ja potkumopoja kotitiellä. Ensi viikolla kai tulossa talvi niin sitten taas nuo voi laittaa hetkeksi pois..

- Kävin eilen iltalenkillä ihanassa auringonpaisteessa. Luulin olevani kunnossa lenkille (on siis flunssaa) mutta en kai ollutkaan vielä.. No, tulipahan lenkki tehtyä, mutta nyt taas taukoa, jotta saan itseni kuntoon.

Aamu alkoi punertavalla taivaalla kun aurinko nousi. Ihanaa. Nautitaanhan vielä näistä aurinkoisista päivistä!

8 kommenttia:

 1. Välillä on kyllä mukavaa vähän pysähtyä ja olla vaan, Kotona nyt kuitenkin on aina kyllä sitä puuhailua ;)

  Nyt on kyllä kuraa! aurinko silti kauniisti välillä kurkistaa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, puuhailua riittää joka tapauksessa. Ja aina on kuitenkin niitä menojakin (ruokakaupat, kerhot, harrastukset... jne ;) )Mutta että ei mitään muuta ota ohjelmistoon. :)

   Poista
 2. Oi mikä taiteilijan alku tuo pienin on...:)
  Hyvää tekkee pysähtyä ja nauttia vaan elämästä...ei tarvitse koko ajan olla jotakin tekemistä. Hienot kengät sai!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni on kyllä kova piirtämään. :) Tekee ihania omia piirustuksiaan. Tykkään myös noista kengistä :) Kivaa vaihtelua.

   Poista
 3. Kaikki on kurassa, mutta mitäs siitä :-) Olen koittanut rajata kuran kulkeutumisen pidemmälle, se jääköön verannalle. Meillä kun ei ole noita nelijalkaisia, jolloinka kurahaastetta olisi ymmärrettävästi enemmän

  Pysähtymisiä tarvitsen, lapsetkin tarvitsee. Nauttivat vapaista ja pyjamapäivistä. Ei aina voi tulla ja mennä, ilman väsähtämistä. Niin uskon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta. Ja välillä sitä että ollaan rauhassa oman porukan kanssa. Ulkoillaan, nautitaan toistemme yhdessä olosta. <3

   Poista
 4. Täälläkin ihana auringonpaiste ja tänään +8. Oli pakko lähteä töiden jälkeen vähän lenkille. Ei se kyllä ollut mikään vauhtilenkki, vaan ennemminkin sellaista nautiskelua vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautiskelulenkit on ihania! Katsella ja kuunnella. Tunnustella. Ihanaa!

   Poista