sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Auringossa mieli parempi

Eilen minulla oli huono päivä. Välillä on sellaisia.. Monta pientä asiaa, kertyvät mielessä sellaiseksi pahaksi oloksi. Onneksi oli päivässä niin paljon piristäviä asioita että iltaa kohden mielikin oli jo paljon parempi!

Iloja:

* Kävely aurinkoisessa säässä Alinan kanssa.

* Kakkukahvit vanhempieni luona, jossa myös siskon perhe.

* Pojat pääsivät yökyläilemään.

* Minä, mies ja tytöt kävimme pitsalla. Kesken syönni pienin katsoo minua ja sanoo että " olet paras" ja antaa suukon. 

* Illalla istuin sohvalla ja söin rahkaa: sain kaverin (kyttäämään :)) )

* Sohvalla pötköttelyä ja telkkarin katselemista Helga vieressä.

* Sain eilen muutamia vanhoja kuvia ja kirjeitä. Niitä lukiessa ja katsellessa tuli itku. Mutta sellainen hyvä itku... ;)

14 kommenttia:

 1. parempia tuulia sinne! <3 onneksi osaat iloita pikku jutuista. Ne jo vähän auttaa huonoon päivään. Toivottavasti tänään parempi päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minun pahanmielen päivät eivät onneksi kestä kauaa. Näen taas kaiken hyvän. Ja sitä on paljon. Mutta jokainen tarvitsee pahanolon hetkensä välillä. Ei liian usein.. :) Nyt on taas hyvä. Kiitos Ihana.

   Poista
 2. Ihania piristäviä asioita. :)

  Huonoja päiviäkin on pakko olla, jotta ne hyvät tuntuvat paremmilta! Huonon päivän jälkeen osaa arvostaa paljon enemmän noita pieniä piristäviä asioita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa. Välillä pitää rypeä niin sitten taas kaiken ilon huomaa niin paljon paremmin <3

   Poista
 3. En kyllä kestä tuota possua.....ihana on♥
  Noita huonoja päivä vaan aina välillä tulee...se on elämää..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Possuli on suloisuus. Nyt vaan taas ollut kiimapäivät, silloin hieman, ööööö, ärsyttävä.. ;D Mutta onneksi jo loppusuoralla :)) Niinpä. Elämään kuuluu kaikenlaiset tunteet :)

   Poista
 4. Oi mikä riemu on saada vanhoja kirjeitä luettavakseen. Se on sellainen aikahyppy, joka väkisinkin saa itkemään ja tai nauramaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva saada nuo kirjeet. Kirjeet eivät ole minun kirjoittamia, eikä minulle, mutta osa minun elämääni. Itkun sai aikaiseksi :) <3

   Poista
 5. sellaisia päiviä on <3 onneks ne yleensä helpottuvat <3 vanhat kirjeet on ihania, ja vanhoja kuvia katsellessa palaa "siihen vanhaan hyvään aikaan", yleensä nousee kyynel silmään tai hymy huulille, parhaista molemmat <3 :´) tuo pienimmän kommentti on jotain sellaista parhautta <3 saman olen kuullut omaltakin kultapojalta, ja silloin tulee onnenkyynel :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpottuvat nopeastikin kun on kaikki rakkaat lähellä. Iloja on niin paljon mutta jokainen tarvitsee huonot hetkensä.. ;) Nämä kirjeet olivat äitini kiroittamia omille vanhemmilleen. Silloin kun asuimme ulkomailla. Kirjeissä huokui rakkaus, ikävä.. Niitä asioita joita pienten lasten äiti kirjoittaa. Kyyneleet vierivät niitä lukiessa. Äitini on ollut silloin n samanikäinen kuin minä nyt. Pystyi niin samaistumaan niihin tunteisiin. Koin ne jotenkin tosi isosti... <3

   Poista
 6. Aurinko, se on <3
  Kiukkumieli puhdistaa, kunhan ei anna sen jäädä pesää tekemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttäisi olevan taas sininen taivas. Ihanaa. Totta. Onneksi kiukut ovat taas poiss, mieli aurinkoinen :)

   Poista
 7. Tuo sinun listasi on niin hyvä, pitäisi olla muistissa huonon päivän varalle: "kirjoita ylös kaikki mikä on hyvin" :)
  Tekisi mieli antaa Helgalle tuohon kärsän päähän suukko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonoina päivinä pitää tosiaan tehdä hyvien asioiden lista. Auttaa kummasti. Sitä on niin paljon hyvää.

   Poista