perjantai 14. maaliskuuta 2014

Puistossa


Eilinen aamupäivä oli todella piristävä. Mieli oli iloinen ja aurinkoinen. Laitoin ekaa kertaa tänä vuonna aurinkolasit päähän. Mahtava fiilis.

5v kerhoon ja lähdin pienimmän kanssa kaupungille. Siellä treffattiin ystävä ja pojat. Kierrettiin muutama kauppa ja ostettiin evästä. Mentiin soitinpuistoon syömään eväitä. Mulla kahvi. Lapset soittelivat ja leikkivät. Juttelua ystävän kanssa. Ja vielä kerra hehkutus: Se aurinko ja lämpö!

Haimme kerholaisen ja jäimme kotipihaan. Postilaatikossa odotti pienimmän uusi pipo. Laitettiin se heti päähän. Ihanuus. Esikoisella on kavereidensa kanssa menossa oma rakennusprojekti takapihalla. Sinne meni taas parin kaverin kanssa heti koulun jälkeen. Vein rakentajille mehua ja keksejä.

Tigeristä pienin halusi ihania perhospinnejä. Ja kauniita ne tyttösen päässä ovatkin. Kuin kesän pieni perhonen olisi laskeutunut pienen päähän. :)

Sininen taivas ja aurinko tänäkin aamuna,. Ihanaa aurinkoista päivää kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kiva tuollainen soitinpuisto...en ole ennen moisesta kuullutkaan..:)
  Ihana ja aurinkoista perjantaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kiva. Pääsee lapset soittelemaan :) Kiitos. Hyvää viikonloppua sinulle!

   Poista
 2. Kuulostaa niin hyvältä kaikki! Ja pieni on itsekin kuin perhonen :) Toivotaan että povattu takatalvi on huuhaata ja vkl olis aurinkoinen ja lämpöinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta tulvillaan, on raikas talvi sää..... ;D No, mutta ei se mitään. Kyllä se kevät sieltä vielä tulee..

   Poista
 3. ihana päivä teillä ollut. Kiva pipo. Kaunis perhonen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipo on kiva. tykkään tuosta kankaasta. Ja kiva ostaa joltain joka tekee itse, vähän kannustaa. Ei aina sieltä kaupasta.. :))

   Poista