lauantai 1. maaliskuuta 2014

Viikonlopun aloitus

Esikoinen huilaili loppuviikon kotona. Kuume on poissa, yskä jäljellä.

Eilen ekaluokkalainen lähti kouluun, loput lapset viettämään päivää papan, isäni, kanssa. Minä lähdin taas kynsien huoltoon. Sellainen oma hetki.

Lapset tulivat kotiin. Kodin lämmitystä, pyykin pesua. Kävin taas juoksemassa. Sama n kolmen kilsan lenkki. Siihen sisältyy kaksi ylämäkeä, yritän juosta ne aina kunnolla, yhtään en vauhtia hidasta, päinvastoin- Treeniä ;)

Sitten olikin ihanaa mennä sohvalle viltin alle. Sohvalla minä, molemmat tytöt ja Alina. Olohuoneessa koko perhe. Lakua, neulomista, Voice. Perhe. Lopulta sohvakaverini nukkuivat vierelläni. Ohjelman loputtua kannoin omiin sänkyihinsä. Ihana perjantai-ilta.

7 kommenttia:

 1. ihanat kynnet! Onko noilla kapea kärkisillä helpompi tehdä asioita vai oletko muuten vaan ihastunut sirompaan kynsimalliin? Kuinka usein pääset juoksemaan? Olisi ihanaa käydä 3 kertaa viikossa. Siinä jo kehittyisikin. Tällä hetkellä pääsen vain kerran viikossa. Tosin parempi sekin kuin ei milloinkaan. =)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Näillä kapeilla on helpompi tehdä juttuja kun enempi sormenpäätä esillä ;) joten sen vuoksi siirryin tähän malliin. Näitä voi pitää pidempinäkin kun tosiaan helpommat. :) yritän käydä juoksemassa 2-3 kertaa viikossa. H katsoo sillä välin ipanat ja mä juoksen :) kiva kun kuitenkin pääset juoksemaan! Hienosti kuitenkin liikut koko viikon, kun sä käveletkin niin paljon <3

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Ihanalta perjantai-illalta kuulostaakin. Ja koko päivä muutenkin! Tuo juoksukuva suorastaan häiritsee alitajuntaani :D
  Meillä valmistaudutaan tyttösen ja pienemmän poikasen huomisiin synttärijuhliin, kutkutusta ilmassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavia juhlia tälle päivälle!! Meillä juhlittiin eilen :)

   Poista
 5. Kääk, laiskimuksena keinutuolissa kutomassa. Nyt luen tätä ja pitäneekin lähteä ulkoilemaan, kiitos sinun. Juoksemaan ei houkuta mutta reippaalle kävelylle. En tiedä olisiko minusta juoksijaksi, polvet naksuttaa siihen malliin.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävelylenkitkin on ihania! Tykkään!

   Poista