sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

8v juhlaa


Eilen vietettiin ekaluokkalaisen 8v juhlat. Oli tosi kivat juhlat. Rakkaat pääsi paikalle, lapsilla oli kivaa. 11aikuista ja 12 lasta. Mahtava porukka.

Synttäreiden jälkeen pojat lähtivät serkkunsa kanssa frisbeegolffaamaan. Vanhin on tuota harrastanut jo vuoden, 8v sai eilen lahjaksi ekan oman frisbeen. Viihtyivätkin pelaamassa useamman tunnin. 5v taas lähti mummun kanssa kaupoille ja sieltä jäi mummulle ja papalle yöksi. Kotona oli hetken vain yksi lapsi. pienin.

Lähdin sitten tytön kanssa ulkoilemaan. Mentiin pyörälenkille, niin että minä kävelin rinnalla. Hienosti on tyttö oppinut polkemaan. Vielä on opettelemista mutta upeasti sujuu verrattuna viime kesään. :) Otettiin samalla reissulla pajunoksia. Jäätiin vielä hetkeksi kotipihaan, sain hiekkalaatikon reunalla tytön valmistamia kakkuja masun täydeltä ;)

Illalla tytön mentyä nukkumaan minä, mies ja pojat katsoimme elokuvan.

Mukavaa sunnuntaita! Näyttää olevan vesisadekeli,mutta sellainenkin on ihan tervetullut aina välillä. Ollaan saatu nauttia niin monta päivää auringosta että toki välillä on myös sateen vuoro. :)

8 kommenttia:

 1. Onnea paljon teille sinne! Mahtavat herkut, nam!

  VastaaPoista
 2. Maukkaan näköisiä tarjottavia..:) Tuollaiset juhlat ovat ihania.
  Me ollaan tänään menossa vanhemmilleni, äitini veli ja veljen aikuinen tytär poikineen tulevat käymään toiselta puolelta Suomea...ihanaa nähdä pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, tuollainen on ihanaa. Kun näkee pitkästä aikaa rakkaita ..

   Poista
 3. Onnittelut kasivuotiaallenne <3
  Olen ihan samaa mieltä sateesta, sen jälkeen yleensä paistaa aurinko :-) Luonto jo tuntui sateenropinaa kaipaavan ja ajatus jotta kaduilla pyörivät pölypilvet nyt talttuvat, hienoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kyllä. Eilinen sade oli tervetullutta. Nyt taas oli aurinkoinen aamu. Saas nähdä millainen päivä tulee :)

   Poista
 4. Myöhästyneet onnittelut 8-vuotiaalle! On varmasti mukavaa, kun on monta lasta ja voi silti välillä viettää aikaa vain yhden lapsen kanssa.

  Täälläkin on satanut vettä eilen ja tänään, mutta minusta se on ollut vain mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä, tuollainen laatuaika vain yhden kanssa tekee niin hyvää. <3 harmaa päivä vieläkin. Näitäkin tarvitaan.

   Poista