perjantai 11. huhtikuuta 2014


* Kaikki 4 laittoi oman rairuohon kasvamaan. Nyt jännätääm koska lähtevät kasvamaan.

* Aamukahvi paras kahvi

*Eilen taas leivottiin. Istuin keittiön penkillä ja odottelin koska uunissa on valmista niin jälleen kerran kaikki kolme elukkaa oli mun jaloissa. :) kahvin  kanssa sitten maistui brownie.

* 5v meni eilen viimeiseen satubalettiin. Pienin puhalteli sillä välin saippuakuplia. Illalla tytöt menivät mummille ja papalle viettämään iltaa ja minä menin katselemaan vielä poikien harrastamista. Harrastus kuviot ovatkin täällä muuttuneet, pojilla loppui innostus futikseen.. Ehdin olla niin monta vuotta jalkiskentän laidalla (ja nautin siitä) että on hieman hassu olo kun nyt sitä ei olekkaan.. Mutta kyllähän harrastamisen pitää olla kivaa ja itse lapsen mieleen, joten ihanaa että pojilla kuitenkin sitä mielekästä tekemistä on. Harrastukset ja kuskailut siis jatkuvat, eri lajien parissa vain. :)

Tästä taas alkaa viikonloppu, kohta lähdetään kauppaan ostamaan karkkipäivän herkkuja. Siitä on hyvä aloittaa :) Itselläni on taas nuha iskenyt päälle, inhottavaa.  Mutta jospa ei menisi pahemmaksi, niin ihan ok olo vielä. *kopkop*

Hyvää viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Pikkuneidin käsilaukku on tohinassa pudonnut♥
  Kauppareissu odottaa täälläkin....mukavaa perjantaita sinne...täällä näyttää vähän sateiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sateista on täälläkin. Mutta lämmintä. Menen ulos pihalle eläinten kanssa heti herättyäni ja tänä aamuna en palellut, vaikka vain huppari päällä (siis toki muutakin muttei siis takkia :) )

   Poista
 2. Kiitos samoin <3
  ps.muistin juuri jotta kynteni vaativat lakkausta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kynsilakka piristää. Mulla on aina oltava jotain kynsilakkaa. nyt varsinkin kun luovuin niistä ihanista pitkistä kynsistä niin piristän lakkaamalla itse. pitäisikin jotain raikkaita kevätväreä ostaa lisää :))

   Poista
 3. Ihanaa viikonloppua sinne! Rairuohon kasvaminen on aina mukavaa seurattavaa. Meillä ensimmäiset päivät olivat tuskallisia pienimmän mielestä kun mitään ei tuntunut tapahtuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tänään taas jännitystä ilmassa kun lapset pääsevät virpomaan. Pääsiäisen taikaa... <3

   Poista