lauantai 5. huhtikuuta 2014

Perjantai

* Ystävälläni on nimipäivä. Hänelle hommasin pienen lahjan. Paketoin sen suloiseen tipusilkkipaperiin (ostin tigeristä kynttilöitä jotka kaupassa käärittiin tuohon ihanaiseen. Tigeristä saa aina tosi ihania silkkipapereita jos ostaa kynttilöitä ;) )

*Kävin tyttöjen kanssa ruokakaupassa ostamassa unohtuneet synttärijutut. Ostettiin  ekat ulkojätskit tänä vuonna. Syötiin ne juna-asemalla. Harmiksemme yhtään junaa ei mennyt ohi. Muttei tällä kertaa voitu jäädä odottelemaankaan kun olin ostanut myöskin pakasteita .. ;)

*Ulkoiltiin kotipihalla. Otin kahvin ja lankakopan mukaan. Tytöille tuli postissa prinsessalehti, jota ulkorappusilla katselivat. Tytön takana tutusti pyykkikoppa. Laittelin pyykkejä narulla. Ihanat kelit, on saanut pestyä ja kuivatettua pyykkiä pihalla joka päivä.

*Itse en osaa ompelukonetta juurikaan käyttää. (en ole kyllä opetellutkaan, on jotenkin kynnys...) jokatapauksessa... :) Ihanaa, kun nykyään saa niin monesta paikasta ostettua toisten tekemiä ihania ompeluksia.. Olin ajatellut että juostessa olisi ihanaa olla pääpanta. Pipossa välillä jo tullut liian kuuma mutta kylmä ilma kuitenkin ottaa korviin niin panta on korvien suojana. Ostinkin sitten netin kautta jonkun tekemän ihanan tähtipannan. Eilen ekaa kertaa käytössä kun vihdoin taas viikon tauon jälkeen pääsin lenkille!

Näin isossa perheessä kun jokaisella on menonsa, pitää aina sovitella ja miettiä miehen töiden jälkeen että kuka menee minnekin ja kenen kanssa. Intoa juoksulenkille olisi ollut koko viikon mutta vasta eilen löytyi sille sopiva rako... :) Ja olikin taas ihanaa päästä juoksemaan!

Lenkin jälkeen vielä sauna ja telkasta Voice.
Meillä olikin rauhallisempi ja hiljaisempi perjantai (ja tämä aamu) kun molemmat pojat pääsivät yökyläilemään. Vanhepi serkun luokse ja nuorempi mummulle ja papalle. Vietettiin siis perjantaita kahden ipanan kanssa. :)

Nyt alkaa tohina: alan tehdä kakkua ja muffinseja valmiiksi. Siivoilen yms. Tänään 8v:n suku/kummijuhlat!

6 kommenttia:

 1. Ihania juttuja! Kerrostalossa tällä hetkellä asuvana, mutta maalaistalosta kotoisin olevana kaipaan niin paljon tuota omalla pihalla ulkoilua. Mulla oli tapana istua monesti pihakiikussa tai rappusilla virkkaamassa tai neulomassa... Parveke ei ihan aja samaa asiaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan se ihanaa kun on oma piha jossa olla ja jossa lapset ja elukat saa telmiä. Helpottaakin ulkoilua tällä porukalla... ;) Mutta ihana juttu että on kuitenkin se parveke! <3

   Poista
 2. Kiva pääpanta!
  Minulla on korvalaput joissa on virkatut kukat korvien päällä....yksi päivä vastaani tuli äiti kolmen lapsen kanssa, kun ohittivat minut, sanoi suurin lapsista, äiti tuolla tädillä oli kukat korvissa...:))

  VastaaPoista
 3. Kiva kun sait juoksu raon arki kiireidenkin keskellä. :) Ihana panta! Ihanaa tipupaperia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Oli sitä jo kaivannutkin. Toivottavasti sinäkin pääset pian jos flunssa on jo hellittänyt <3

   Poista