keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Askel lähempänä...


.. unelmaa. Tai kahta :)

Olen haaveillut kasvimaasta vuosia ja vuosia. Ei vaan olla saatu aikaiseksi. Jotenkin olen pelännyt etten saa mitään kasvamaan kuitenkaan.. olen tässä vuosien varrella kysellyt ystäviltä (joilla kasvimaa on) sen hoidosta yms. Vihdoin ollaan askel lähempänä unelmaa kun maanantaina käänsimme maata miehen kanssa ja teimme pienen kasvimaan. Siis vasta multaa möyhitty, mutta siitä se lähtee. Perunaa, porkkanaa, sipulia ainakin.
Antakaa vihjeitä kasvimaan hoitoon ja mitä (helppoa!!) kannattaa laittaa. Nyt otetaan vinkkejä vastaan :))

Eilen nautimme koko päivän auringosta pihalla. Halusimme nauttia vaan olostamme, kerholainenkin piti kotipäivän ja olimme vaan vapaasti! Ihan kesäloman tuntu ilmassa. Nautin! Toisessa kuvassa meidän eilisen perheen nimpparisankari. Pikkuneiti kohta 10kk.

Pääsiäisenä tein jotain jännää! Ilmottauduin ystävän kanssa naisten kymppiin! Se on ollut juoksuharrastuksen aloituksen jälkeen (helmikuussa) unelma ja päätin että kysyn ystävää mukaan (juoksee myös) ja lähden ylittämään itseni! Oon aina ajatellut että musta ei ole juoksemaan, en jaksa.. Ja nyt on ollut hienoa huomata että kyllä mä pystyn! En aio mitään maratooneja juosta mutta toi kymppi on hyvä tavoite. Että sen jaksaa juosta/hölkätä kokonaan. Vielä en ole noin pitkää matkaa tehnyt, joten tässä on nyt kuukausi aikaa treenata. Ennen pääsiäistä pisin matkani on ollut n 7km. Eilen taas juoksin, matka piteni ja jaksoin. Hyvähyvä. Vieläkään ei kymppi täynnä, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee. ;) Hyvä fiilis!

4 kommenttia:

 1. Kasvimaa tuottaa suurta iloa kun ei tee siitä mitään stressin aiheuttajaa :-) Itselläni filosofiana tuolla puutarhassa; antaa kaikkien kukkien kukkia eli ei se kasvimaakaan ihan strömssö-juttu oo.
  Mansikkaa, pottua, tilliä, porkkanoita. Ja yksi minkä olen onnistunut yleensä satoisaksi kasvattaa on kesäkurpitsa.

  Hatunnosto juoksuinnollesi. Itselläni joku pahanlaatuinen laiskamatonen iskenyt....josko taas innostuisi vaikka fillaroimaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kasvimaa vastauksesta. Tuota juuri toivonkin, että se menisi ilman stressiä. helppoa ja kivaa.. :) Kiitos :)

   Poista
 2. Onnea kasvimaalle, varmaan lasten mielestäkin kiva sitten seurailla kasvun ihmettä. Ja vau, hienolta kuulostaa juoksuhommakin:)

  VastaaPoista