sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Pääsiäistouhuja


* Perjantaina kävin pikaisesti kaupungilla. Näin mainoksessa että lidlissä on myynnissä juoksukamoja ja halvat hinnat. Olin juuri edellisenä päivänä listannut mitä juoksukamoja tarvitsen kesää kohti mentäessä ja huomasin että sieltä saankin kaikki tarvitsemani jutut ja paljon halvemmalla kuin muualta mistä olin katsonut. Onneksi kaikkea oli vielä jäljellä ja sain haluamani jutut. Ainoa harmi on se että lidlin koot on kaikki minulle isoja... otin silti. paidat on päälläni reiluja, mutta menköön. Kyllä niillä juosta pystyy... :))

* Kotona askarreltiin tyttöjen kanssa maitopurkeista pääsiäiskorit. Tytöt aikoo molemmille isovanhemmille virpomaan, koreihin sitten keräävät palkkansa.

* Perjantaina kävin taas juoksemassa, tällä kertaa otin Alinan mukaan. Se juokseminen ei ole silloin ihan pelkkää juoksemista.. Toki koira välillä pysähtelee haistelemaan yms ja sitten on välillä pikkuneidillä sellaista poukkoilua hihnassa että huh huh. Pystyy paremmin ohjailemaan ja kouluttamaan kun ihan vaan kävelee joten tästä lähin ehkä Alinan kanssa taas vaan kävellen kunnes toimii paremmin... :D

* Perjantai-illan vakkari eli sohvalla typyt sylissä/kainalossa ja telkasta voice. Taas tytöt nukahtivat viereeni sohvalle ja siitä kannoin sitten sänkyihinsä. Esikoinen olikin vuorostaan yökylässä mummulla ja papalla. Ja lopulta sohvakainaloisenani oli 8v.

*Lauantaina menin äitini kanssa mummua moikkaamaan vanhainkotiin. Ihanan kodikas paikka. Oli ihana nähdä mummua.Vihdoin pääsin viemään tekemäni lahjasukat mummulle. Vaihdettiin uudet sukat heti jalkaan.
Kävin samalla asioilla. mm otattamassa uudet passikuvat kun passini on mennyt vanhaksi jo viime syksynä., Miksi passikuvista tuleekin aina omasta mielestä niin kauheat... :P Mutta onpahan nyt otettu :))

* Kotona taas askarreltiin. Kaikki neljä. Huhhuh. Olipahan touhua! :D Joltain puuttui koko ajan sakset tai teippi tai toinen oli liian lähellä ja sohi oksallaan.... Mutta selvittiin ja saatiin oksat koristeltua virpomista varten!
Minä vien tytöt virpomaan isovanhemmille ja pojilla onkin jo omat kaveriporukat joiden kanssa menevät virpomaan. Ulkona on sateinen päivä, mutta ei se tahtia haittaa... :))

2 kommenttia:

 1. Kivat korit askartelitte....meille ei taida tänään virpojia tullakkaan, kun vettä sataa...naapurista on yleensä lapset käyneet..:)
  Ihanat "korvat" tytöllä..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin satoi vettä mutta virpojia kulki tiellä paljon. Meillä eivät ole koskaan käyneet kun meillä eläimiä varten aidattu piha ja portti joka on suljettu.. Muuten olisivat kyllä tervetulleita, ihana perinne <3

   Poista