maanantai 28. heinäkuuta 2014

Bambua!


* Virkkaan Hanko-langasta. Tarkoituksena virkata penaali, katsotaan nyt mitä tulee.. :)

* Näillä helteillä maistuu salaatti. Olen tehnyt nopeita herkullisia salaatteja.

* Helga vilvoittelee mielellään lätäköissä näillä keleillä. Laitetaan kastelukannulla vettä koirien kaivamaan kuoppaan niin siinä Helgalle vilvoitteluallas :)

* Eilen käytiin taas uimassa. Tällä kertaa mukana myös sisko ja lapset. Ihanaa katsella kun kolme vanhinta jo ui ja peuhaa vedessä ja pieninkin ui upeasti kellukkeilla. 

* Ihania ihmisiä käy täällä lukemassa blogiani. Kiitos teille kaikille! Eräs ihana oli huomannut kaupassa harmaata bambua kun olin juuri harmitellut kun sitä ei löydy mistään ja tarvitsen työhöni. Kysyi tarvitsenko vielä ja sain eilen hänen kauttaan tuota harmaata bambua. Ihanaa kun on olemassa ihmisiä jotka auttavat. Kyseessä siis ihan uusi blogituttavuus. (Kiva kun käyt täällä lukemassa ja vielä suuri kiitos langoista! :) )

Rauhallinen aamu. Vain kaksi lasta kotona ja he nukkuvat vielä! (meidän aamuvirkku 5v on mummulla ja papalla yökylässä joten harvinaista että tässä ei ole sitä yhtä jo höpöttämässä. ;) ) Minä ja mies tässä istutaan kahvilla. Kohta pitää kyllä käydä herättämässä ipanat, he pääsevät tänään mummun ja papan ja serkkujen kanssa Puuhamaahan!

Minulla ja miehellä on monta rästitehtävää kotona, me hoidellaan niitä nyt sitten rauhassa pois. Viikko vielä lomaa jäljellä..

4 kommenttia:

 1. Tästä helteestä on tainnut moni eläin kärsiä...onneksi Helga pääsee vilvoittelemaan..:) Mukavaa viimeistä lomaviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihana kun sait lankaa. Minäkin katselin tarjoustalosta, muttei siellä ollut. Ihana Helga, onneksi viilennys altaan saa aikaan noinkin helposti! Mukavaa peuhapäivää lapsille. Ihanaa viimeistä lomaviikko teille! Ihanan kesäloman saittekin, aurinkoa ja lämpöä on riittänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtava juttu kun sain tuota lankaa. Harmi kun sitä ei enää myydä, on niin hyvää tiskirätti lankaakin :) Kiitos kun sinäkin etsit <3 Kyllä. ihanat lomakelit onkin nyt ollut! <3

   Poista