sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Uusia tuulia* Perjantaina meillä oli tosiaan hääpäivä. 11 vuotta sitten tanssittiin meidän häitä. Nyt tuo päivä 11.7. oli myös erilainen. Uudet tuulet puhaltavat. Aika kääntää sivua elämässä. Samalla haikeaa ja innostavaa. Monenlaisia tunteita herättävää. Tänä heinäkuuna tuli täyteen 10vuotta kotiäitiyttä. Tänä heinäkuuna kirjoitin työsopimuksen. 10 vuotta ihan mahtavinta aikaa takana. Parasta. Nyt kohti uusia haasteita..

* Mies oli pari yötä poissa omalla kesälomareissullaan. Minä vietin ihanaa kesää kotosalla lasten kanssa. Iltaleffoja, vähän pidempään valvomista. Paljon ulkoina olemista. Mansikkakakku työsopimuksen kunniaksi. Karkkipäivää, uimareissua.

*Eilen menin tyttöjen, siskon&tytön kanssa katsomaan Robinia. Upea konsertti. Niin energinen ja hyvää musiikkia. Tytöt tykkäsivät. Ja me äidit myös! :)

* Meidän 8v pääsi eilen mummun, papan ja serkun kanssa reissuun. Minun tädin mökille pariksi yöksi, siellä myös muuta sukua. Pyysimme sitten eilen serkkupojan meille yökylään esikoisen seuraksi. Eli neljä lasta täällä siltikin :)

6 kommenttia:

 1. Onnea hääpäivän johdosta♥♥.... Teillä alkakin puhaltamaan tosiaan uudet tuulet...siinä on lapsillakin opettelemista..:) Onnea työpaikasta...ei niin itsestäänselvyys näinä aikoina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä. Koko perhelle totuttelemista uuteen. Varmasti alku hankalaa.. Toivon että lähtee sujumaan pian hyvin.. <3

   Poista
 2. onnea, onnea, onnea, onnea! Oikein paljon onnea hääpäivänä ja myöskin työsopimuksesta. Kyllä on nyt ihanaa ja jännää!! :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut näiden kaikkien johdosta :-)
  Uusia jännittäviä muutoksen aikoja sitten tiedossa. Ihanko kohta aloittelet ahkeroinnin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 On. Todella jännää. Toivon että lapset tottuvat pian siihen että äitikin töissä ja että pärjäämme kyllä! lapset olisi pitäneet minut vieläki kotona... <3 Ja olisin kyllä itsekin vielä kotona viihtynyt, mutta nyt mennään tähän suuntaan. Saa kyllä olla onnellinen että sai töitä heti kun haki. 4.8. alkaa työt.

   Poista