perjantai 25. heinäkuuta 2014

****Raitapaita edistyy. Mukavaa neulottavaa.

* Mummu (äitini) on ostellut lapsille uutta vaatetta. 5v sai mm kissatunikan Lindexiltä.

*Olemme käyneet paljon uimassa. Pojat ovat oppineet uimaan enemmän kuin ennen, hyvin sujuu polskinta. 5vuotias edistyi hirmusti uimakoulun ansiosta! Reipastui vedessä, ei tarvinnut enää kellukkeita kun touhusi vedessä (matalalla toki siis. Mutta oppi luottamaan enempi veteen) ja nyt on oppinut jo ihan pienen matkan uimaan. Siitä se lähtee!

*Elukat yhdessä auton varjossa.

*Meillä lähti lapset keskiviikkona mummulle ja papalle yökylään. Minä ja mies lähdettiin sitten terassille istumaan. Istuimme porukalla lämpimässä kesäillassa/yössä ja juttelimme. Viime terassilla istumisesta onkin aikaa jo niin paljon etten edes muista!

*Eilen istuin iltapäivällä auringossa kahvini kanssa. Ennen kuin kahvi loppui, tummat pilvet kerääntyivät ja tuli kova sade ja ukkonen. Hetken oli ihan päällä. Kun välähti niin myös heti jyrähti. Ei onneksi kestänyt kauaa.

* Pitäisi neuloa itselle lisää kivoja villasukkia. Pidän niitä niin paljon ettei niitä ole koskaan liikaa. Etsinkin sitten vanhoista neulelehdistä kivoja malleja. Kivat löytyikin!

6 kommenttia:

 1. Hih, minäkin istuin sellaisella terassilla vko sitten kun lapset olivat yökylässä. Ihan kivaa, mutta ihan kivaa ettei se ole se elämän sisältö :-)
  Meidät sadepilvet ovat onnistuneet kiertämään, toistaiseksi ainakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Terassilla on kiva välillä käydä. Ja onneksi tosiaan on harvoin. :) Kiva kun tekin olitte päässeet :)

   Poista
 2. Kiva kun pääsitte vähän tuulettumaan. <3 Kyllä oli semmoinen myräkkä, mutta onneksi ei kestänyt kauaa! Villasukat on kyllä ihania, varsinkin itse tehdyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli iohan kiva käydä pitkästä aikaa. Villasukat on <3

   Poista
 3. Ihania tunnelmia täällä sun luona :) Ja voi että miten houkuttelevat nuo sukat!

  VastaaPoista