maanantai 21. heinäkuuta 2014

***


*Ihana kesä jatkuu. Aurinkoa ja lämpöä on riittänyt. Aamukahvi maistuu hyvältä pihalla.

*Ostin Porvoosta mm kaksi pöllöriipusta (1e/kpl) ja tein niistä itselleni korvikset. Lisäksi ostin uutta teetä. Pidän tuosta teepussin /paketin kuvituksesta. Nuo värit.. Ja makukin on hyvä :)

*Kävimme pitkästä aikaa Helgan kanssa kävelyllä. Yleensä Helga ulkoilee vapaasti meidän aidatulla pihalla. Ja kesäisin ovet on aina auki joten lapset ja eläimet saavat tulla ja mennä kuinka haluavat. Niin rakastan tätä vapautta! Helga on hidas kävelijä, mieluiten pysähtyy ojan pientareelle syömään ja jäisi siihen... Haastetta possun lenkittämisessä siis on. Ja matka on aina lyhyt mutta pitkäkestoinen... :D

*Oman maan perunaa! Mahtava fiilis kaivaa itse perunaa maasta (lasten kanssa, ovat tässä innokkaita avustajia). On jotenkin niin hyvääkin. Meillä tosiaan nyt ekaa kertaa oma kasvimaa! Kyllä on ihanaa. Vein eilen vanhemmillenikin pussin meidän perunoita.

*Vielä kesäkuussa kävin monta kertaa viikossa (n 3x) juoksemassa. Nyt on niin paljon kaikkea ihanaa kesäpuuhaa että olen käynyt vain kerran viikossa. Eilen oli taas juoksupäivä. Ja sortsikeli! Jei. Kellostani (suunto) loppui virta kesken juoksun enkä saanut tietoja (matka, kesto, syke jne) ylös. Mutta käännyt reilu 3km kohdalla (nyt ei tullut lenkkiä) joten n 6km tuli juostua.

Tänään on mukava päivä tiedossa. Mies ja pojat lähtee pienelle kesäreissulle. Minä lähden viettämään äidin kanssa kaksin päivää. Äititytär päivä minulla tiedossa. Oman äitini kanssa. Ihanaa.

6 kommenttia:

 1. Nyt ei taida olla parhaat juoksukelit...eikös ole liian kuumakin. Ihana Helgalla omat valjaatkin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä vähän kuuma juosta... :) Ei ehkä paras mahdollinen keli. Mutta hissukseen kun otti ja muisti juoda paljon ennen ja jälkeen niin ok.

   Poista
 2. Oman maan peruna on taatusti parasta perunaa. En ole koskaan itse viljellyt perunoita, mutta joskus olen saanut ystävien luota hakea perunaa suoraan maasta, nam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niin hyvää. Niin nautin kun meillä nyt ensi kertaa <3

   Poista
 3. Mä kävin vielä huhtikuussa juoksee sen 3x viikossa. Nyt en muistakkaan koska oon juossut. Eka harveni kerta viikkoon ja sitten jäi kokonaan pois. En oo varmaan kohta kuukauteen käynyt...pitäis ottaa taas itteään niskasta kiinni!!! Tekee kuitenkin niin hyvvää! Lähteminen vaan on jotenkin vaivanloista (?)

  ihanat pöllöt. Mäkin meinasin ostaa pöllökorvikset alesta, mutta jätinkin hyllyyn. En pysty nykyään käyttää yhtään noita halpis koruja, taitaa olla nikkeliallergia? Ois voinut kyllä vaihtaa itse hopea koukut niihin...no sinne kauppaan jäi.

  Meillä jää tänä vuonna kasvimaan sato pieneksi. Kaikki on kovin kitukasvuista. PAITSI RAPARPERI. (sitä ois taas hirrrrveesti!) Oman maan perunat on kyl hyvii, niitä odotellessa. Mansikkaa ollaan saatu noin 5-20kpl joka päivä ja herneitä jopa 5kpl, hih! :)

  Ihanaa kun pääset viettäää äiti/tyttö päivää! Kuullostaa kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taukokin tekee varmasti ihan hyvää. Nyt nautit kesästä, juoksemaan ehtii hyvin myöhemminkin <3 Saas nähdä ehdinkö mä enää juoksemaan parin viikon päästä.... Harmi kun nikkeliallergiaa. Mutta tosiaan jos vaihtaa itse hopeiset koukut. ei nekään (hopeiset koukut ) taida maksaa kun n euron. Meillä taas se raparperi kitukasvuista... :) porkkana ja sipuli myös kitukasvuista mutta perunaa ja salaattia on yllinkyllin :)

   Poista