keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Kolmessa polvessa


* Eilen aamulla aloitin jälleen uuden neuletyön. Niin paljon ihanaa neulottavaa että pakko aloittaa koko ajan uusi! Tähtipaita on vaiheessa koska en löydä mistään novitan harmaata bambua :( Jospa pian löytyisi! Kaislaakin etsin aikani mutta sitä nyt löytyi ja pääsin aloittamaan kotivinkin raitapaidan.

* Lähdin aamusta kävelylle Alinan kanssa. Tytöt tulivat pyörillä mukaan. 5vuotiaan eka vähän pidempi lenkki ilman apupyöriä. Hienosti sujuu! Kävimme katsomassa ihanaa peltomaisemaa. Sitä olen käynyt katsomassa lasten kanssa joka kesä sieltä lähtien kun pojat olivat pieniä. Maisema josta saa voimaa. Luonto on vaan niin rakas. Alina pääsi vilvoittelemaan lampeen.

* Laitoin päälleni uuden hameen (siinä helma kivan epäsymmetrinen) ja pitsipaidan. Vaikka harmittelinkin että tuli otettua kokoa liian pieni niin ihan hyvin tuo meni! Molemmat olivat hyvässä alessa vain 5e kpl. Lähdin tyttöjen ja äitini kanssa kaupungille. Kävimme syömässä ja lindexillä. Mummu osti tytöille muutaman uuden vaatteen. Tytöt halusivatkin uudet vaatteet heti päälleen, joten ne sitten vaihdettiin heti.

* Sitten menimme vielä puistoon. Tytöt leikkivät ja minä ja äiti juteltiin. Lopuksi ostettiin vielä jätskikiskalta jätskit. Ihana, ihana kesäpäivä ihanassa seurassa. Nämä ovat niitä päiviä joita talvella lämmöllä muistellaan.

Illalla vielä istuin pihassa ja neuloin. Marjoja meillä ei juurikaan tule, alimmassa kuvassa syyllinen... :) Helga viihtyy marjapensaissa syöden.

Tyttöjen mentyä nukkumaan laitoin hennan päähäni ja katselin vielä leffan. Lähettelin perheen miehille hyvän yön viestejä. Tänään saadaan mies ja pojat kotiin! Ovat viettäneet ihanaa aikaa kolmistaan Porin Yyterissä. Heillä on varmasti tänään paljon kerrottavaa!

8 kommenttia:

 1. voihan helga! Marjat taitaa olla hyviä. :) Kivoja puuhia teillä naisilla ja tytöillä. Ihanat on maisemat. Pojilla on varmaan ollut kiva reissu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojilla oli mahtavaa! Yyterissä uida, olla angry birds puistossa, minigolfia, potkulaudalla ympäriinsä isin kanssa. Heillä kolmella oli ikimuistoinen reissu. Silloin on äitikin onnellinen :) <3

   Poista
 2. Voi hyvänen aika tuota Helgaa....pitääkö sitä istua keskellä puskaa..:))
  Kiva kolmenpolven päivä teillä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helga on ihanuus. On kyllä tuonut hymyjä päiviin tuo elukka <3

   Poista
 3. Yleensä nuo linnut tuppaavat marjavarkasiin tahi kaksijalkaiset ipanat. Ihana Helga :-)
  Teillä niin hyväntuulisia kesäpäiviä siellä.
  Kyllä on nyt vauhtia neulerintamalla, mulla hitaanlaisesti etenevä työ kun ilman ohjetta en muista kuvioo... autoneuleena sitten villasukat ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helga on kyllä mahtava. Syö kaikean... :D Kuvioneule kuulostaa hienolta. Sellaisen rinnalla kyllä pitää olla aina niitä aivottomiakin töitä :D

   Poista
 4. Juur kävin täällä mökkipitäjässä kaupoilla ja novitan harmaata bambua oli iso läjä hyllyssä, haluaisitko?
  -Miia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun olisi kiva! Laittaisitko s-postia niin sovitaan tarkemmin. satu-aarre@luukku.com

   Poista