torstai 10. heinäkuuta 2014

Särkänniemi


*Alinalla oli maanantaina synttärit. Pikkuneiti täytti 1vuotta! Alina sai meiltä lahjaksi tuon lelupossun :)

* Tiistaina nuorin täytti 4vuotta!

* Uudet punaiset sandaalit jalassa. Sain ne tädiltäni. Kävimme koko perhe uimarannalla

*Meillä on ollut kotiretkeilyä. Nukuin kaksi yötä lasten kanssa kotipihassa matkailuautossa. Ostimme vanhan mersun, joka matkailuauto. Sellainen asenneauto ;) Me tykätään ja nyt sovitaan koko perhe (kaksi aikuista, neljä lasta, kaksi isoa koiraa ja possu) autoon hyvin ajelulle eri paikkoihin.

* Tiistaina menimme isolla porukalla (minä&lapset, sisko&lapset ja mummu&pappa) Särkänniemeen. Olimme siellä kun paikka aukesi ja lähdimme pois kun meni kiinni :) Ihana aurinkoinen päivä! Itsekin pääsin hurjempiinkin laitteisiin kun pojat jo menevät. Mummu ja pappa meni kolmen pienen kanssa pienten puolella. Treffattiin pitsalla ja sitten minä, sisko, mummu ja kolme pientä halusimme mennä katsomaan koiramäen. Ihana paikka!

Sieltä taas treffattiin koko porukka delfinaariolla ja menimme katsomaan delfiiniesityksen. Siitä matka jatkui niin että mummu ja pappa meni isompien kanssa ja minä ja sisko menimme välillä pienten kanssa katsomaan heidän iloaan koneissa! Meidän 5v olikin aika hurjapää ja meni vauhtimatoon ja tuli myöskin tukkijokeen kun siihen jo pääsi! Oli kuuma päivä ja kävimme tuossa tukkijoessa kaksi kertaa vähän vilvoittelemassa. Ei haitannut yhtään vaatteiden kastuminen (varsinkin lapset olivat litimärkiä kun oikein halusivat kastua) kun aurinko kuivatti vaatteet ihan hetkessä. Oli oikea hellepäivä! Välillä etsimme varjoa ja juomaa kului koko ajan. :)

Taas treffattiin koko porukka ja käytiin kahvilla.  Siitä taas tuttu jako: minä ja sisko neljän isomman lapsen kanssa ja mummu ja pappa pienten kanssa. Pääsin vielä hurjempiin laitteisiin. Tyrsky oli aika kiva. Kiljuin monessa laitteessa niin että välillä naurettiin sitä siskon kanssa kippurassa... Sen verran vanhaksi on tullut että oli kyllä laitteista pää sen verran jo pökkyrällä kun huvipuisto suljettiin että eipä sitä enää olisi mihinkään voinutkaan mennä... :) Aamulla lähdettiin reissuun 7.30 ja illalla oltiin takaisin kotona 22.00. Mahtava, muistorikas päivä!

* Eilen lapset menivät viettämään päivää mummulle ja papalle. Minulla ja miehellä on huomenna hääpäivä (11vuotta). Menimme sitten jo eilen juhlistamaan sitä. Kävimme pancho villassa syömässä ja sen jälkeen kävimme vielä kaupoilla.

Lapset tulivat kotiin ja menimme vielä leikkipuistossa käymään koko porukka. Iltapalaksi ihanan päivän päätteeksi hedelmäsalaattia kermavaahdolla.

Ihana, ihana kesäloma!

5 kommenttia:

  1. ihanaat kesää! Kivoja puuhia! Mä en uskalla enää mihinkään. Se toukka vuoristorata oli ihan riittävän hurja minulle viime vuonna. Mustekala tai mikä onkaan nimeltään oli jo ihan liian hurja! En mee enää koskaan. Poitsuhan tykkäs siitäkin. Poitsuhan kävi jo viime vuonna kaikissa mihin vaan pääsi! On kyllä semmonen hurja pää!!! Ihanaa terähääpäivää! onnea 1v:llekkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas en uskaltanut lapsena mihinkään, nyt jo uskaltaa! Kaikkein hurjimmat jätän väliin mutta jotkut on tosi kivoja :)) Kiitos paljon <3

      Poista
  2. Sitä juuri, ihanaihana kesä!
    Mä jumituin teidän iloisen retkenne lukemisen lisäksi tuohon asenneautoonne. Se kuulostaa juuri sellaiselta meillekin sopivalta :-D
    Nautitaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo asenneauto on kyllä mahtava. Vanha vuoden -76 ... ;) Sininen rohjoke.. :D Just sellainen meille sopiva. :)) Ja nyt sovitaan tekemään meidän pikku kesäreissuja. :) Kyllä. Nyt nautitaan. <3

      Poista