keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Alkuja..

Mulla on taas monta neuletyön alkua puikoilla. Malttamattomana teen rivin siitä ja toisen tuosta ja ei taas tule mistään valmista nopeasti, mutta pikkuhiljaa kaikista.. Keväthuivinikin edistyy. Alkuun se oli tosi hidasta kun pitsikuvio ei jäänyt mieleen, ei sitten millään. Pitkästä aikaa kun sellaista aloin tekee. Kuudennen mallikerran jälkeen tajusin jujun ja nyt se sujuu paremmin. Joka silmukka vaan pitää laskea ja keskittyä joten sitä ei neulota samanaikaisesti kun seurataan lasten leikkejä/jutellaan.

Turkoosi puuvillakin pääsi jo puikoille. Jospa siitä jotain ihanaa kesäistä..

Laitettiin viime viikolla lasten kanssa rairuoho. Sieltä se jo pilkistää. Pojat joka päivä katseli ja odotti koska ruoho alkaa näkyä. No, nyt sitten tuli esiin sillä välin kun olivat mökillä. Tänään tulevat kotiin, onkin jo iso ikävä.

Pienelle ihmisen alulle hain eilen postista ä-pakkauksen. Kyllä niitä pieniä vaatteita on nyt sitten tullut hypisteltyä.. <3

6 kommenttia:

 1. Voi ihanaa tuo pakkaus!!! Ja kiva, että saat pojat kotiin. Ihana kahvimuki!

  VastaaPoista
 2. minäkin laitoin ohrat kasvamaan...vielä ei kyllä näy mitään.
  IHANAA pakkaus!!!!varmasti kaikkea ihanaa.

  VastaaPoista
 3. Sinulla on tosiaan monta juttua tekeillä. Miten pysyt kärryillä niissä. Ihana paketti oli sinulla valmiina pienelle ihmiselle. Ihan haikeus tuli mieleen. Kiitos, sain tänään postia. Heti käyttöön. Oli ihanat.

  VastaaPoista
 4. satu ,Pakkaus on kyllä aina niin ihana saada. Jotenkin uskomatonta.. <3 Kahvimuki on löytö kirppikseltä viime keväältä. Mäkin tykkään. :)

  tiny, Meillä meni sellanen 5pvä että alkoi ruoho kasvaa, nyt on jo aika komee ruohikko :D

  murtsi, Ole hyvä. Kiva jos olivat mieleen ja toivat iloa päivään <3

  VastaaPoista
 5. awww, tässähän tulee ihan vauvakuume:D<3
  Ja ihana kun pojat tulevat kotiin:)
  ps. Oon kyllä ihan kade tuosta neulomisen taidosta, mulla ei ole oikein koskaan puikot olleet käsissä muuta kuin rättikässässä aikoinaan. Sitten sitä näkee kaikkia ihania juttuja täällä ja esim. putkikaulureita nyt talvella mitä olisi ollut kiva osata tehdä:)

  VastaaPoista
 6. Mä en kans aikasemmin neulonut, mutta sitten pikkuhiljaa kun jäin tähän kotiin lasten kanssa niin opettelin taidon uudestaan ja pikkuhiljaa siirryin säärystimistä ja sukista isompiinkin juttuihin. :)
  Putkikauluri mun onkin pitänyt tehdä, mut vielä on jäänyt tekemättä kun sitä oikeaa mallia ei oo tullut vastaan.. Tietty vois omasta päästä tehdä kun ei mitenkään vaikee mut siinä oon vielä huono. Useimmiten ihan ohjeen mukaan mennään..

  VastaaPoista