tiistai 16. maaliskuuta 2010

Taikatakki

Tein Anu Harkin Puikoissa!- kirjasta taikatakin. Siihen sai kivasti kulumaan jämälankoja. On ihana rento, värikäs kotitakki. Pikkuhaukun mielestäkin taitaa olla ihana ja lämmin. Ompelin takkia kasaan lattialla ja pikkuinen hakeutui siihen päälle nukkumaan. <3 Lankoina oli monenmoista, lähinnä novitan lankoja. mm 7veikkaa, nallea, mamboa, teddyä.. 6mm puikot.


Nyt sohvalle neulomaan ja syömään persikkarahkaa, nam!

7 kommenttia:

 1. Takista tuli pirteän näköinen! Olen aikoinaan miettinyt itsekin tuon takin tekemistä, mutta pelkään värien sommittelua. Värejä tulisi niin paljon, etten varmaankaan onnistuisi laittamaan niitä nättiin järjestykseen. Toiseksi suurin osa mun jämälangoista on liian sinisävyisiä. Mutta hienoa, että sä onnistuit tässä takkiurakassa! :)

  VastaaPoista
 2. Hei sinä menit tekemään sen! Minulla vasta aikomus asteella. Toisaalta en kyllä edes halua tarttua nyt mihinkään suureen projektiin. Pienet piristävät hyvin. Sinun takki on hieno. Ja olet kyllä ihan supernopea neuloja!

  VastaaPoista
 3. Nzqu, Mä en sommitellut mitenkään, otin vaan jämäkeriä lankakopasta.. :D Sen on varmasti näköinenkin mutta sopii kotitakiksi oikein hyvin :)

  pumpsi, kiitti

  tirpana, Joo, innostuin tekee kun mainitsit tuon takin ja kävin kurkkaa että mitä tarkoitit ja ihastuin! ja siinä sai hyvin kulutettua jämäkeriä. :)

  VastaaPoista
 4. Ompa hyvä takki! Tuon voisi tehdä virkkamallakin...

  VastaaPoista
 5. Jokke, kiitos. Joo, onnistuis hyvin niinkin :)

  VastaaPoista
 6. Miulla on taikatakki vielä ideatasolla, toki puikot siihen jo ostettuna...hieno takki sinullakin :)

  VastaaPoista