perjantai 26. maaliskuuta 2010

OstoksillaTänään lähdin lasten kanssa aamusta aikasin ajelemaan jumboon. Päälle laitoin hopeisen tunikan ja neuletakin. Hopeiseen tunikaan olen joskus laittanut kiinni porvoon vanhankaupungin pikkuliikkeestä löytämäni ihanan rintakorun ja siitä on tullut sen korun paikka.

Vihdoin pääsin hm:ään ja sain jonkin aikaa himoitsemani ison valkean sormuksen. Oisin halunnut turkoosinkin mutta niitä ei siellä ollut. Sormus pääsi heti sormeen. Tykkään!

hm:stä tarttui mukaan ihana vartalovoide purkki (on myös ihanan tuoksuinen voide), poskipunaa( vanha putosi lattialle ja meni rikki. Mulla käy aina niin! ), vyö ja rannerenkaita.

Lankaakin tuli taas laitettua ostoskoriin. Se prismasta. Mulla on pää täynnä ideoita. Tiedän mitä haluan neuloa mutta Suuri Ongelma on se että en osaa päättää mistä langasta ja minkä värisenä..!! Ihania värejä on niiiiin paljon. En tiedä haluanko hillittyä ruskeaa/harmaata vai ihania pirteitä värejä kuten keltaista, lilaa, turkoosia... On niin paljon vaihtoehtoja, haluan ne kaikki..

Lasten mummilla (anoppi) on tänään syntymäpäivä ja ostin hänelle kimpun tulppaaneja. Kortinkin voisi vielä tehdä.

Peikko sai valita itse kaupasta syntymäpäivälahjan. Otti sitten bakugan taistelukentän. Se oli arvattavissa, pojat on siitä puhuneet kauan. bakuganit, gormitit ja gogot on nyt pojilla ykkösjuttuja. Välillä vähän haikee mieli kun se nallepuh/muumivaihe on selkeesti ohi. Niin se aika rientää.. <3

*muoks*

tälläinen kortti tuli anopille:

2 kommenttia:

  1. ihana sormus!! kauniin kortin anoppisi saikin :)

    VastaaPoista
  2. tiny, Mäkin tykkään tosta sormuksesta, uusi lemppari <3 kiitti :)

    VastaaPoista