sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Sainpas!


Kävin silloin torstaina lasten kanssa kirppiksellä. Näin siellä myynnissä vanhoja lankoja pusseittain. puuvillalankoja vielä. Tartuin jo silloin tuohon turkoosiin pussiin, mutta laitoinkin takaisin. Lauantaina ne langat alkoi kummitella mieltä oikein kunnolla, halusin ne ja tiesin mitä niistä tekisin. Iski paniikki. Onko ne vielä siellä?? Tänään menin Helmin kanssa sinne samaiselle kirppikselle toivossa saada ne langat ja sain! 10kerää 10e. Jee!


Tarttuihan sitä taas mukaan muutakin. Pieni pussillinen jämäkeriä. puuvillaa nekin taitaa olla. vyötteitä ei ollut. Auringonkukkia lisää olohuoneeseen. (pieni ruskea maljakko vanha kirppislöytö) sekä hennon vaaleanpunainen tunika jossa kivat koristeet olkapäillä.

Eilen tein itselleni kaulakorun. Nyöriä, puuhelmiä ja metallinen keijuriipus.

4 kommenttia:

 1. Ihan mahtavuutta kun sait lankasi;) tiedän tuon tunteen kun jokin on jäännyt mieleen mitä ei heti ostanutkaan ja sitten se jääkin kummitelemaan!! Ja ihania löytöjä teit muutenkin ja tuo kaulakoru, ihana sekin taasen<3

  VastaaPoista
 2. Anna, Joo, oli kyllä mahtava tunne, hyvä etten hyppinyt riemusta tasajalkaa kun näin ne langat siellä.:D kiitos.

  VastaaPoista
 3. Samaa sanon kuin Anna, eli hyvä tuuri kävi sulla! :) Kiva varmasti löytää lankaa useampi kerä, yleensä näkee vaan sekalaisia jämäkeräpusseja kirppiksillä.

  VastaaPoista
 4. Nzqu, no oli kyllä tuuri. Ensinnäkin joku ois voinut ostaa ne pois ja toisekseen ois voinut olla niin että pöytä ois jo tyhjennetty kokonaan. mutta mä sain ne!! :DD

  VastaaPoista