keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Helmitaivas


Eilen tuli Jujukerhon kk-paketti. Helmitaivas. Selailin eilen läpi ja vaikuttaa hyvältä kirjalta. Kerrottu hyvin materiaaleista, tekniikoista yms. Paljon ihania koruja.


Eilen posti toi huutonetistä ostamani uudet ja edulliset 2,5mm bambupuikot. Sen kokoisia mulla ei vielä ollut. Kerran kun pääsee bambuilla neulomaan niin ei muilla enää tahtoiskaan. Ensimmäinen raitasukka on valmis, neulottuna vanhoilla puikoilla. Nyt odotan että pääsen toisen kimppuun kun on nyt noi uudet puikotkin!


Pikkutuholaiselta pelastin eilen lankakeräni. Hieman on nyt sitten uusi kerä sykkyrällä mutta eiköhän se siitä vielä toivu.. ;D

7 kommenttia:

 1. kivan pirteät sukat :) ai on bambupuikot hyvät? pitäisköhän harkita sellasia sitten?? mulla kun ei oo kovinkaan monia puikkoja, joutuu kuitenkin ostaa lisää jossain vaiheessa... ei voi pitää montaa työtä puikoilla, kun ne loppuu kesken, ja monesti inspiraatio loppuu sitten siihen :/

  VastaaPoista
 2. pumpsi, Joo, ehdottomasti kantsii kokeilla bambupuikkoja. Ne on ihanat. ostin sellaset anopille joululahjaksi ja sekin ihastui että ei muilla enää viitsisikään ;)

  VastaaPoista
 3. Kivan näköistä raitaa tulee noista langoista, oletan että ovat Tico Ticoa?! Kaikkialla tehdään kovasti raidoittaen kaikkea, kai mun täytyy kans pian kokeilla. :)

  VastaaPoista
 4. Nzqu, Joo, novitan ticoticoa. Ihanaa lankaa. Tykkään raidoittamisesta, ei ole tylsää neuloa ja tulee ihanan pirtee lopputulos. :)

  VastaaPoista
 5. Hei, minkärotuinen koirasi on? Se on niin söpö!
  t. Helena

  VastaaPoista
 6. Helena, Pikkuinen on suursnautseri. On kyllä suloinen tapaus! <3

  VastaaPoista
 7. Olen ihaillut pienen koiran seikkailuja ;) Ihanan väriset raitasukat, pitäisköhän minunkin kokeilla bambua kun en löytänyt vanhoja puikkoja mistään. Samat ihanat tico tico kerät löytyvät minultakin ja ovat ihanan ohutta tavaraa, sopivat neulekoneeseenkin.

  VastaaPoista