keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Oma aamu


Menin tänään 8.00 terveyskeskukseen. Sokerirasitukseen. Siihen taitaa nykyään joutua kaikki, tietyn iän ylittäneet. Inhoan sitä verikokeen ottamista. Varsinkin kun mulla suonet piilossa. Sitten se on yhtä pistämistä, neulan vääntelyä ja kääntelyä. Mustelmia ja lopulta tulee huono olo ja pyörryttää. Välillä on hyvä näytteen ottaja ja onnistuu kerralla, silloin ei huono-olo iske mutta heti kun pistelyitä useampia ja sitä vääntelyä niin huh! Taas oli huonot näytteen ottokerrat, HUH! Mut selvisin!

Ja muuten kyllä tykkäsin omasta aamusta. Lapset pääsi mummille ja papalle siksi aikaa ja mä lähdin lanka & puikot kassissa terkkariin ja niistä pistelyiden väliajoista nautin! Loin puikoille silmukat ja aloin neuloa. Odotustilassa oli Nova päällä, sitä tykkään kotonakin kuunnella. Istuin, neuloin ja kuuntelin. Välillä olin niin uppoutunut neuleeseen ja radiojuttuihin että huomasin hymyileväni kimmon ja millan jutuille (minnan tilalla tänä aamuna milla). Sitten muistin missä olin ja katsoin ympärilleni että huomasikohan kukaan mun naureskelevan hiljaisesti. Pieni sukka edistyi yli kantapään.

Aamulla sain papalta kyydin terkkariin ja sitten kun rasitustesti loppui niin sain kävellä itekseni auringonpaisteessa kotiin. Ihanaa. Rakastan kävelemistä kauniissa säässä. Omien ajatusten kanssa olemista, luonnon kauneuden ihailemista. Saan voimaa.Eilen vein postiin pääsiäistervehdyksiä. Kummipojan kirjekuoreen meni mukaan junasukat lämmittämään pieniä kevätvarpaita. Ohje täältä. lankana nalle colori, 2,5mm puikot.

6 kommenttia:

 1. Sokerirasituksessa käynti on sentään siitä mukavaa, että kerrankin saa (ja pitää) olla ihan rauhassa paikallaan ja voi keskittyä neulomiseen. <3

  Tutun näköistä lankaa ekassa kuvassa... ;) En ole vielä keksinyt, mitä niistä itse neuloisin.

  VastaaPoista
 2. tiia, ihan totta. oli ihanaa vaan istua ja neuloa. <3
  mä aloitin tuosta langasta eilen jo uudenkin työn :D

  VastaaPoista
 3. ihania kortteja <3 kirjeesi oli mukava piristys, yleensä kun postilaatikossa on vaan mainoksia ja laskuja ;) tuli oikein kevätfiilis, kiitos <3
  joo, sokerirasitus on kurja :( mutta oma aika ihanaa :D

  VastaaPoista
 4. pumpsi, ihanaa kun piristi, se oli tarkoituskin :) <3

  VastaaPoista
 5. Mun yhtä ystävää oli kielletty neulomasta sokerirasituksessa, oli pitkä aika odotella!

  VastaaPoista
 6. Monna, no ohoh! ei se neulominen nyt niin paljoo rasita.. :o

  VastaaPoista