tiistai 30. maaliskuuta 2010

Värejä
Tein tuossa aikaisemminkin jo noita rengaskorviksia itelleni. Kuten oon monesti sanonut: Rakastan pitää erilaisia, isoja (!) korviksia. Tuovat jotenkin niin paljon ilmettä. Tykkään arjessa ja juhlassa. Mun ne aikaisemmat renkaat oli aika pieniä. Sitten näin nämä Tirpanan ihanat isot korvikset. Tilasin siis samanlaisia renkaita (kiitos Tirpana vinkistä, villihelmestä ne löytyi ) ja tein itselleni läjän erivärisiä, pirteitä korviksia. Tänään nuo vihreät roikkuvat korvissa.

Sain valmiiksi lilat säärystimeni. Tänään laitoin piristykseksi hameen päälle (ja vaikuttaa siihen sekin seikka että alkaa olla vähissä vaatteet jotka ei purista.. Tämä farkkuhame on mammamallia ja sopii kivasti. ostelen aika vähän ihan äitiysvaatteita kun leggareilla ja tunikoilla pärjää niin hyvin ) Tämän päiväinen kukkatunika on yks mun lemppareista, löytö kirppikseltä n vuosi sitten. Oon nyt käärinyt sen lyhyeksi niin menee hameen kanssa paitana.

Lankana säärystimissä nalle, 3,5mm puikot.

Peikko on 4v. Iloinen pieni poika. Meni tänään kerhoon tohkeissaan kun sai viedä mukanaan keksejä tarjottavaksi. Ihana poika, jolla on mahtava mielikuvitus. Sylissä viihtyvä äidin pieni kultapupu..

4 kommenttia:

 1. Kaunis korvisvalikoima sulla :)
  Kiitos renkaiden ostopaikkavinkistä.

  VastaaPoista
 2. No kivoilta näyttää!! Munkin pitäis ostaa lisää noita renkaita. Tänään ajelin ihan Villihelmen ohi, mutta empä tajunnut koukata.

  VastaaPoista
 3. Ihania värejä! Minäkin oon viimein saanut tehdyksi myös itselle monta paria korviksia, jee!

  VastaaPoista
 4. Sari, kiitos. ole hyvä. kiitos kyllä Tirpanan ;D

  Tirpana, Kiitti :) Mäkin haluaisin jo lisää. Pitää saada vielä erivärisiä.. :D

  mags, Värit on nyt mulla pinnassa. Oon aina tykännyt kaikista väreistä. Hyvähyvä! :D

  VastaaPoista