sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

AarteeniMenin perjantaina lasten kanssa vanhemmilleni yöksi. Muistutin taas äitiä ja isää että jos on jotakin vanhaa jota on pois heittämässä niin näyttäisivät ensin mulle. Ties mitä aarteita sieltä löytyy, valmiita tai tuunattavia.

Äitini siihen että odotas hetki, on hänellä yksi vanha mekko jota on ollut monesti viemässä uffiin mutta jotenkin aina vaan jäänyt.

Kun näin mitä äitini tarkoitti, olin kiljua riemusta! Aivan ihana kirjava mekko! Oikea aarre. Onneksi äitini ei ole heittänyt sitä pois, siitä tulee varmasti yksi mun lemppareista! Äitini on ostanut sen kuulemma v. 81 joihinkin häihin. Olen nyt kyllä niin onnellinen tuosta aarteestani! :)

Yökyläreissun aikana valmistui taas yksi tiskirätti. Neuloen tällä kertaa, lankana tenneseen jämät. virkatut reunat.

Lauantaina mä, pojat, äitini, siskoni ja hänen lapset mentiin lapsimessuille. Mukava päivä. Mutta myös raskas. Kävelyä, seisoskelua paljon ja se tuntui illalla alaselkäsärkynä, vatsasärkyinä, vihlomisina.. Käveleminen oli taas Todella hidasta ja hankalaa. No, nyt sitten taas otetaan rauhallisemmin.

Messuilla lapsilla oli kaikkea kivaa tekemistä, mm pomppulinnoja, teatteriesitys, muumiesitys, kävivät poliisi- ja paloautossa... Riemua täynnä olivat. Lakuja on aina pakko ostaa jos niitä vaan myydään ja säkillinen niitä lähtikin taas kotiin mukaan...

Me&I kojuun meni kaikki mun rahat, ihania vaatteita tarjouksessa. Niistä sitten myöhemmin...

6 kommenttia:

 1. Oi mitä aarteita!! Tuo mekko on ihana ja kun aidosti on vielä vanha:) Ja nam lakuja, itsekkin hamstraan aina ison säkin, kun niitä on mahdollisuus ostaa:D Mukava v.loppu muutenkin teillä ollut vaikkakin nuo säryt ja vihlomiset sinulla, toivottavasti ohi jo<3

  VastaaPoista
 2. ihana mekko!!! Tosi ihanaa miten teidän äitee on säilyttänyt kaikkee kivaa! Sul on sit IHANA äiti! :)

  kivaa puuhaateillä ollut taas! Toivottavasti säryt menee ohitse ku vähän lepäilet! <3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana mekko! Mun äidillä ei ole juurikaan vanhoja vaatteita tallella, tai olen vienyt jo teini-iässä kaiken itselleni. Tosi hyvä löytö. Kyllä kelpaa tuo päällä sitten työnnellä vauvaa vaunuissa. :)

  Pystyin vastustamaan lakujen houkutusta tänään markkinoilla. :)

  VastaaPoista
 4. anna, Mäkin ihastuin tohon mekkoon. Ihana, onneksi äitini oli sen säästänyt! Säryt on nykyään jokapäiväisiä mutta jos muistaa ottaa rauhallisesti niin pääsee kyllä huomattavasti vähemmillä säryillä. Alaselkä on jotenkin ihan rikki, kipeytyy pienemmästäkin. Nyt koitetaan ottaa hissukseen, kävelytahti on hidastunut.. Onneksi tyttö on oppinut nyt kävelemään, helpottaa kummasti. :)

  tiny, Kiitti :)) <3

  nzqu, Kyllä tolla kelpaa sitten mennä :) Mä laitoin sen jo eilen päälleni kun mentiin synttärijuhliin mutta ei kyl tän mahan kanssa istu niin kuin pitäis. ;) mutta kesällä sitten... <3 Mä harvoin pystyn vastustaa lakujen houkutusta. Nyt kyl tietty kun raskaana niin en niitä niin syö, pienen palan pätkäsen. mut muulle perheelle ostelen.

  VastaaPoista
 5. On kyllä kaunis mekko! Ihanat värit.

  Ja nyt alkoikin tehdä mieli lakuja :)

  VastaaPoista
 6. virkattu lintu, kiitti. :) Lakut on mun lemppareita. söisin normaalisti niitä vaikka kuinka :9

  VastaaPoista