maanantai 26. huhtikuuta 2010

Kiusaus...


.. jota en voinut vastustaa. Lapsimessuilla me&i-koju. En ole koskaan käynyt me&i kutsuilla enkä ostanut niitä esim huutonetistä tai mitään. Viime vuonna ostin jokaiselle lapselle lapsimessujen me&i kojusta yhdet vaatteet, 10e/kpl.

Nyt odotin innolla että pääsen taas sinne kojulle. Siellä kun myydään vanhojen mallistojen vaatteita halvalla.

Pojille ostin kruunu t-paidat. Itselleni 3 tunikaa/mekkoa. Kun näin että tuota keltaista mekkoa oli sekä lapsille että aikuisille niin pitihän mun ostaa itselleni ja helmille samanlaiset.

Yksi mun mieleen tulvivista ideoista oli saada ulkorappusten edusta kivaksi. Vähän niinkuin terassiksi. Meillä ei ole terassia ja mä aina istun tuossa ulkorappusilla. Siihen paistaa aamusta alkaen aurinko, pitkälle iltapäivään.

Halusin sen siistiksi, hieman isommaksi, viihtyisäksi ja voisi laittaa ihan pari tuolia ja pienen pöydänkin.

Eilen aloitin miehen kanssa sen projektin. Siistin sitä edustaa, laitoin seinän viereen vanhat tikapuut koristeeksi (jotka mies meinasi pilkkoa ja polttaa! Onneksi ehdin pelastaa söpöydet itselleni! Ovat siis löytyneet täältä, edellisen asukkaan peruja)ja niihin kiinni pari koristesydäntä. Mies laittoi siihen edustalle muutaman lisälaatan. Vielä puuttuu kukat, tuolit ja pöytä, mutta on jo tosi kiva nyt. Pienellä saa kivaa aikaiseksi. tälläistä ulkosisustamista :D

Tänään on ihana aurinkoinen päivä. Istuin Helmin päikkäreiden ajan ulkorappusilla, nautin kahvistani ja neuloin. Olin kerännyt jämälankakeriä ja aloin neuloa. Jämälankoja nurkista pois.. ;)

7 kommenttia:

 1. ihanaa sisustaa pihaakin. varmasti kaunista tulossa. :) oispa meilläkin vanha piha. ne on niin ihania!! meillä saa odottaa ikuisuuden ennen kun kasvit kasvaa niin että ois suojaisaa ja kaunista.ja aikaa menee jo siihen että saatais edes aikaiseksi ostettuu niin paljon kaikkea kasvia ym.et piha ois viihtyisä.noo eläkepäivillä sitten ;)

  ihania mekkoja!!!

  VastaaPoista
 2. Ohhoh. Vai että me&i vaatteita on siellä 1e/kpl. Enpäs tätäkään tiennyt.
  Kivoja löytöjä teit!

  VastaaPoista
 3. tiny, On, kesällä me lähes asutaan ulkona joten on siihenkin jotain pientä kiva laittaa <3 meilläkään ei enää niin suojainen kun naapurit leikkasi aidan pois. mutta ei se mitään: oma piha kullan kallis ;D

  sanna, ei sentään 1e kpl ;) viime vuonna sai kympillä ja tänä vuonna maksoin poikien t-paidoista 8e/kpl, tytön mekosta 10e ja mun tunikoista 20e/kpl :) mut halpaa kun vertaa niihin oikeisiin hintoihin :))

  VastaaPoista
 4. vau mitä ostoksia olet tehnyt, ihania:) Ja nuo rappuset ja sydämet, mielettömän suloiset!! Hyvä, että sait pelastetuksi!! Kaikella pienellä tosiaan saa paljon kivaa aikaa, itsellä olisi projektina saada iso parvekkeemme kesäksi kuin toiseksi huoneeksi missä voi kesäaamuja viettää kahvikupin ja aamiaisen kera ja ylipäätänsä kesäpäiviä:) Pienillä asioilla meinaan itsekkin sen projektin tehdä, onneksi on viime kesästä jo hankintoja tehty ja nyt on tarkoitus ja hyvä jatkaa kohti tavoitetta:)

  VastaaPoista
 5. Tosi halvalla olet saanut ihania vaatteita!

  Rappusetkin näyttävät kivan patinoituneilta!

  Mukavaa vappuviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Nuo Me&I vaatteet on kyllä tosi ihania. Tunikaa itselleni haaveilen mutta aina tulee vaan lapsille ostettua.
  Tikapuut ovat ihanan näköiset, nuo sydämet antavat kivasti ilmettä. Kaunis kokonaisuus.
  Aurinkoiset kahvihetket portailla ovat niitä parhaita.

  VastaaPoista
 7. anna, Varmasti ihanaa tehdä parvekkeesta mieleinen. Pienellä saa tosiaan kivaa aikaan, omista nurkistakin voi löytää kaikkea kivaa uusiin tarkoituksiin. <3

  nonna, Kiitos samoin <3

  piupau, Mäkin pitkään haaveilin omasta me&i tunikasta. ja nyt raaskin ostaa kun ton verran halvalla sai. :) Ja itseasiassa huusin nyt sitten vielä yhden lisää huutonetistä.

  VastaaPoista