torstai 15. huhtikuuta 2010

Rumpalille..
..valmistui liivi. Tein sen kotoa löytyneistä tennessee keristä. Ohje suurikäsityö-lehdestä (marras-joulukuu 2008). 3,5mm puikot.

Liivi on mieleinen pojalle. Laittoi sen heti päällensä. Tänään on kerhopäivä ja haluaa sinne laittaa liivin. Äidillä hyvä mieli. :)

Eilen mulla oli lääkärineuvola. Kaikki ok, rautaa voi alkaa syömään. Lääkäri ihmetteli aikaisempia nopeita synnytyksiä ja sanoi että tämäkin sitten varmasti Todella nopea. Se jännittää. Miten sitä sitten ehtii.... Onneksi sairaalaan ei ole pitkä matka, mutta silti. Mummun/papan pitäisi ehtiä tulla katsomaan lapsia siksi aikaa jne. No, siihen on vielä aikaa... <3

7 kommenttia:

 1. Hieno liivi, onnenpoika! Mun tytöt ovat kumpikin syntyneet tunnissa, että kiire oli, onneksi sairaala melkein vieressä. Näin jälkeenpäin tuntuu hurjalta, että ekasta supistuksesta tunnin päästä lapsi maailmassa. Varaudu pikalähtöön, toivotan onnea matkaan ja olethan jo vanha tekijä! Tosin aina se on oma ainutlaatuinen hetkensä. Aurinkoa sulle!

  VastaaPoista
 2. Ihana liivi! Harmittaa kun meidän pojat eivät suostu enää liivejä pitämään.
  Niinhän se on että jokainen synnytys on ihan omanlaisensa. Minulla neljäs oli pitempi kuin toinen ja kolmas. Ettei sitä koskaan tiedä, mutta nopeat synnytykset antavat kyllä oman jännityksensä. Onnellista odotusta toivottelen.

  VastaaPoista
 3. ihana liivi. Kiva juttu et poikakin tykkäsi!! :)

  Sulla on kyl ollut ihanan nopeita noi synnytykset. Vaikka oma jännityksensä siinäkin. Etköhän ehdi sairaalaan asti, onneksi on tässä lähellä. <3 ja meillekkin voi sitten lapset tuoda, jos mummu ja pappa sattuu jossain olemaan.

  VastaaPoista
 4. Hieno liivi ja kivat värit.
  Meillä kolmonen syntyi kahessa ja puolessa tunnissa. Sanoivat että nejäs voi tulla vielä nopeammin. Onneksi ei tullut. syntyi myös kahessa ja puolessa tunnissa. Mutta vauhdila menin...

  VastaaPoista
 5. satu, Sulla onkin ollut tosi nopeat synnytykset! Onneksi ehdit sairaalaan. <3

  piupau, Tosiaan että tämä voikin sitten vaikka venyä pidemmäksikin synnytykseksi. jännä nähdä sitten.. kiitos :)

  tiny, Voi kiitos. <3

  tirpana, Joo, mäkin ihan varmaan lähden jo heti ekasta supistuksesta kuten edellisellä kerralla. Ihan vaikka varmuuden varoiksi.. ;)

  mulla eka synnytys kesti 10h, 11min ponnistus.
  toinen 4h, 7min ponnistus.
  kolmas 1,5h, 3min ponnistus.
  eli on aina lyhentynyt aika puolella.. Saas nähdä kuinka nyt käy.. <3

  VastaaPoista