tiistai 13. huhtikuuta 2010

Innostunut..
.. on mieleni. Uusia ideoita tulee. Haluaisin ostaa pienen muistikirjan. Sinne kirjoittaisin ideoita, asioita joita näen, joita haluaisin toteuttaa.
Monessa blogissa on näkynyt tuo pitsikirja. Monessa blogissa on sitä kehuttu. Tänään kävin kirjastosta lainaamassa sen. Selailin läpi ja innostuin. Lisää.

7 kommenttia:

 1. Minulla on monia muistikirjoja, mutta vasta pari viimeistä vuotta olen saanut kirjattua niihin noita ideoita. Pitsikirja on kiva.

  VastaaPoista
 2. Tiedän tunteen; tuon innostuksen, joka pistää pään todella pursuamaan ja kaikkea tekisi mieli aloittaa. Aurinkoiset päivät varsinkin saa mun pään sekaisin. :) Koitan kirjata ideoita muistiin, usein käy sitten niin, että supermahtava idea kuulostaa parin päivän päästä jo ihan pöljältä. Mutta kyllä silti kannattaa täytellä muistikirjaa.

  VastaaPoista
 3. mullakin on kaikkee ideaa, kuvaa ym. mut ne on sikin sokin missä mikin. pitkään oon harkinnut jotain laatikkoa niille.tosin joku kansio/kirja vois olla parempi idea. mikäs tuo pitsikirja oikein on?

  VastaaPoista
 4. Tuttu tunne, välillä tuntuu että vallan pakahdun näihin innostuksiini. Liin momta asiaa pyörii päässä ja liian monta kotiaskaretta odottaa tekijäänsä.
  Tuota kirjaa en olekkaan vielä nähnyt, ehkä hyvä niin :)
  Voi miten onnellinen olet kun sinulla onb portaat missä istua ja juoda kahvia. Se on yksi surullinen "vika" tässä meidän kodissa että portaat on varjonpuolella ja aitan portaillekin paistaa vasta iltapäivällä, huoah, kaihoisana kadehdin.
  Ihania aurinko-kahveja sinne toivottelen. Kun lumi sulaa pihalta pääsen minäkin ulkoruokintaan.

  VastaaPoista
 5. pikkusisko, Muistikirjoja pitäisi kyllä olla kaikenlaisia. Mulla onkin yksi mutta se on sen verran iso ettei kulje mukana. Haluan pienemmän, jonka saan laukkuuni=ideat aina heti ylös. Missä vain, milloin vain :D

  nzqu, Mullakin käy monen idean kanssa niin. Että ensin se tuntuu loistavalta, jonkin ajan päästä unohtuu eikä tunnu enää niin kivalta. Mutta ois kuitenkin laitettava kaikkia ideoita ylös, kun mun muisti on mitä on. unohtelen aina loistavat ideani :DD

  tiny, Pitsikirjassa kerrotaan pitseistä ja sitten siinä on ohjeita/ideoita tuunaukseen joihin käytetty pitsiä. <3

  piupau, On kyllä ihanaa kun ilmat ovat lämmenneet, on tullut kevät! Saa nauttia taas eilailla omasta kotipihastaan. <3

  VastaaPoista
 6. Ideat pitää todellakin saada heti ylös! Eilenkin illalla kun olin menossa nukkumaan, yks idea tuli mieleen ja piti kömpiä sängystä peittoon kääriytyneenä piirtelemään ajatusta paperille. Pitäis kai pitää kyniä ja paperia tyynynkin alla. ;)

  VastaaPoista
 7. Tiia, näköjään pitäisi olla.. :) Ideat ois kyl heti saatava ylsö, muuten ne unohtaa, minä ainakin :P

  VastaaPoista