maanantai 5. huhtikuuta 2010

tuubihuiviOlin pyöritellyt jo syksystä asti mielessäni ajatusta tuubihuivista. Sellaisesta jonka saisi sitten hupuksikin lämmittämään tarvittaessa. En vaan keksinyt mallia ja lankaa. Lopulta keksin että mulla on monta kerää rose mohairia. Enää vaan malli puuttui. Sitten löysin googlen kautta tämän ja aloin heti neulomaan omaani.

Sain sen valmiiksi perjantaina. Eilen otin sen käyttöön, tykkään!

Eilen otettiin autotallista poikien pyörät ja Rumpalin potkulauta esiin. Ja pojathan viihtyi. Olivatkin pihalla eilen tosi paljon. Pyöräily, potkuttelu, keinuminen, hiekkalaatikkoleikit (sekin on tullut jo kokonaan lumen alta esiin) ja vesilätäköt olivat niin kivoja pitkän, hyvän talven jälkeen.

Laitoin vielä kuvaa lauantaina kirppikseltä löytämästäni laukusta, ihana! tarkkasilmäiset voivat huomata kuvassa Netan kuonon joka tuli laukkua haistelemaan.. :)

9 kommenttia:

 1. hieno tuubihuivi. Ei voi ku vaan ihmetellä miten hyvä ja nopea oletkaan neulomaan.
  Ihanaa kevät, kevät!! Meidänkin pikku miehellä on jo pyörä...tosin taitaa jäädä ens kesään sen kanssa harjoitteleminen.

  VastaaPoista
 2. juu, kiva huivi :) ihanaa, kun pihalta on paljon sulanut lunta, pihatie sulanut :) kesä tulee :D mäkin sain ekan säärystimen valmiiksi, toinen siis vielä jäljellä ;)

  VastaaPoista
 3. tiny, Kiitti. Voi olla että jää treenit tosiaan seuraaviin kesiin. meillä peikkokin innostui polkupyörällä ajosta vasta 3v. ne ei ihan pieninä oikein hallitse sitä jalkojen pyörittelemistä. ;)

  pumpsi, kiitti. päivän aikana sulaa aina paljon pois. Se on ihana huomata <3

  VastaaPoista
 4. Kiva tuubihuivi! Ihailen niitä kuvissa; itselle en ole uskaltanut tehdä, kun pelkään ettei sovi ollenkaan. Tosin mitä vanhemmaksi tulee, sitä vähemmän miettii sitä, että sopiiko vai ei. :)

  Ulkoleikit ovat tosiaan saaneet taas ihan uuden ulottuvuuden kuralätäköiden ja hiekkalaatikon muodossa. Ihanaa katsoa lapsen riemua litsutellessaan. :)

  VastaaPoista
 5. nzqu, Kiitti. ite tykkään tosta tuubihuivista siksi että on kivan muhkea kaulalla ja saa tosiaan kylmemmällä hupuksi. tavalliset pipot kun ei jotenkin vaan sovi mulle ollenkaan..
  Ihan totta, lapset ovat rimuissaan lätäköistä. Voi sitä riemua kun sellaseen saa hypätä ja kuravesi roiskuu. Useimmiten pienet kurakasvot saapuvat takaisin sisälle ulkoleikkien jälkeen.. :) <3

  VastaaPoista
 6. Tulipa hieno huivi :) Ja tosi kivan värinen.

  VastaaPoista
 7. Kutittaako Rose Mohair- lanka? Itse ostin juuri Fleur lankaa tuubihuivia varten.

  VastaaPoista
 8. en ole tuota huivia käyttänyt kuin tuon kerran. Siitä ilmat sitten lämpeni ja nyt ei ole vielä tarvinnut. joten en oikein osaa vielä sanoa että kutittaako käytössä.. :/

  VastaaPoista