lauantai 3. huhtikuuta 2010

Lukunautintoja
Perjantai meni rennosti kotona. Kuten suunnitteilla on viettää koko pääsiäinen. Posti toi torstaina pari lehteä ja pari kävin ostamassa. Siinähän sitä oli sitten tekemistä. Istua sohvannurkassa ja lukea. Katsella kuvia ja saada ideoita.

Sain isältäni vanhan kansion johon olen nyt alkanut keräillä kuvia lehdistä. Kuvia jotka ovat kauniita, innostavia tai väreiltään kiehtovia.. Niitä voi käyttää niin moneen.

Helmi on kova lehtien lukija. Ihanasti selailee lehteä. Välillä noulaisee sormea ja kääntää sivua. Hassua on se että nuolasee eri käden sormea kuin millä kääntää sivua. Ihanasti matkii näkemäänsä (taitaa olla mummulta katsottu juttu :) ).

Eilen sain aikaseksi jotain valmistakin, mutta niistä sitten myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen hyvin innokas lehtien lukija, ja niiden leikkelijä :) On tosi kivaa ja rentouttavaa koota kauniista kuvista omia kansioita tai kirjoja, yksi lempiharrastuksistani ihan.

    VastaaPoista
  2. virkattu lintu, Kuulostaa tosi mukavalta puuhalta toi kirjan kokoominen. Lehdissä on kyllä paljon innostavia, kauniita, ihania kuvia kun sillä silmällä niitä selailee. <3

    VastaaPoista