maanantai 12. huhtikuuta 2010

Kevät!







Ihana aurinkoinen viikonloppu takana. Paljon oltiin pihalla, pojat varsinkin. Ne riensi 11.00 ulos, sekä lauantaina että sunnuntaina, ja tulivat sisälle 18.30. Toki välillä kävivät sisällä syömässä, mutta heti taas ulos. Välipala grillattiin molempina päivinä takapihan grillikatoksessa. Nautin!

Lauantaina tajusin että hanskoja ei enää tarvitse, kämmekkäät riittää. Ne on ihania. Oon pyöritellyt pitkään mielessäni uusien kämmekkäiden tekoa, mutta jotenkin se on jäänyt. Sitten näin nämä ihanat satun kämmekkäät ja päätin ryhtyä hommaan. Ne valmistuivatkin tosi nopeasti. Lankana isoveli, 4mm puikot. Vähän nappeja ja auringonkukkanapit myös, tietenkin.

Eilen kävin pikaisesti pyörähtämässä jumbossa. Helmi ja siskoni seurassa. Ostin pojille tarjouksesta hyvät keväthanskat, niiden pitäisi kestää vettäkin. Ei tarvitse kurarukkasia laittaa. Helmille löysin ihanat pitsilegginsit ja tunikan. Itselleni kynsilakkaa ja korvikset. Kynsilakka on aika räikeän värinen, myönnän. Viimeksi mulla on ollut sinistä kynsissä 15 vuotiaana, ja siitä on aikaa.... ;) Mutta mikä ettei nyt taas, kesäksi piristettä.. ;D

Koukulle pääsi uusi työ..

5 kommenttia:

 1. miten ihanaa ku kevät tulla tupsahti. minäkin olen nauttinut ja vaunuillut paljon!Tosi nopeesti taas syntyi uusi neulonta työ! WAU!

  VastaaPoista
 2. Ompas jätti herkuiset kämmennekkäät!

  VastaaPoista
 3. Kauniin värinen vihreä rätti tulossa.
  Kevään tullen tulee pukeuduttuä värikkäämmin ja jopa laittauduttua.
  Itkekkään en käytä talvisin kysilakkaa, mutta kevään tullen alan käyttämään. Mikähän siinä on?

  VastaaPoista
 4. tinyangel, On ihanaa kun aurinko on taas paistanut ja lämmittänyt. Piristänyt mieltä. <3

  Tirpana, kiitti :)

  sanna, Se on ihan totta. Värit on ihania ja pitää saada päälle ja kotiin kaikkea värikästä. Mielikin on niin kirjava.. :))

  VastaaPoista
 5. Ihana lueskella täällä taas teidän kuulumisia:) ja ihana prinsessa auringon säteistä nauttimassa<3

  VastaaPoista