torstai 13. toukokuuta 2010

Eilisessä lämmössä


Eilen oltiin perhekerhon jälkeen koko päivä ulkona. Sillä aikaa kun Helmi nukkui ja pojat polkivat pyörillään kotitiellä niin minä join kahvia ja neuloin. Paksua villatakkia. Jotenkin sen neulominen ei innosta lämpimillä keleillä.. Tiedän jo mitä kesäistä haluan neuloa seuraavaksi mutta langat puuttuu. Ensi viikolla taidan hakea ne lankakaupasta..

Pari vuotta sitten löysin kirppikseltä tuon keittiön joka laitettiin ulos hiekkalaatikon viereen. On ollut kyllä yksi niistä tosi hyvistä kirppislöydöistä. ;)

Miehellä pitkä vapaa viikonloppu. Myös huominen vapaata. Nyt ulkona harmaata, yöllä on satanut. Mutta mieli aurinkoinen. Koko perhe yhdessä. <3

6 kommenttia:

 1. Nauttikaa! Ihana neulomustarjotin!

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun voitte viettää yhdessä aikaa omalla pihalla. Me asutaan kerrostalossa ja piha on surkea, enkä voi juurikaan rentoutua kun Pikkumies on karkailuiässä. Onneksi on aidattuja leikkipuistoja. :)

  VastaaPoista
 3. suojaverkko kannattais hankkia, niin ois huolettomampaa pomppiminen :)

  villasukkajalka

  VastaaPoista
 4. satu, Kyllä <3 tarjottimella on hyvä kuskailla noin montaa lankakerää ja keskeneräistä työtä. :)

  nzqu, Leikkipuistotkin on kivoja paikkoja. meillä on aidattu piha koirien vuoksi joten tässä voi suht huoletta olla lastenkin kanssa kun tietää että pysyvät pihassa. :)

  villasukkajalka, totta.. :)

  VastaaPoista
 5. Kiva olla koko perheen kanssa omalla pihalla.
  Minunkin pitäis ostaa jotain ulkoleluja mummun tytöille. Tuo tiskipöytä on kyllä hyvä ostos.
  Aurinkoa.....murmeli

  VastaaPoista
 6. murmeli, Kiva että sitten on mummun luonakin ulkoleluja. lapsetkin viihtyy hyvin nyt ulkona kun lämmintä eikä tartte pukea kauheesti kun lähtee ulos. ei muuta kun lippis päähän ja menoks :)

  VastaaPoista