lauantai 22. toukokuuta 2010

Villaa ja kukkia

Eilen huomasin että omenapuu kukkii. Ihanan näköistä, kaunista.

Sain muutama päivä sitten tuon pikatyön valmiiksi. Täytyy myöntää että näillä helteillä ei kauheesti houkuttanut neuloa paksua villaa, mutta kun ei nyt pysty muutakaan niin tulipahan tehtyä. :)

kaulaliina raidoittaen. Kahta eri puroa: iltanuotio ja kanervikko. 6mm puikot. Tämä kaulaliina menee lahjaksi.

Eilen mulla oli neuvola. 33+5. Sf mittakin oli taas kasvanut kun oli taas sama mittaaja kuin edellisellä kerralla, huh.

Eilen mulla oli huono, rankkapäivä. Välillä pitää olla niitäkin... Tänään taas parempi, eiks niin.. :))

5 kommenttia:

 1. Kauniita kaulaliinoja. Niin se vaan raskaus edistyy:))) Iloista viikonloppua sinulle. murmeli

  VastaaPoista
 2. Raidoittaen noita liukuvärjättyjä lankoja saa kyllä niin nättiä. Ihme, että jaksoit helteillä neuloa tuota, mä en ole voinut näpertää villasta kuin aamulla tai myöhään illalla. No, ensi viikolla helpottanee sen suhteen. :)

  VastaaPoista
 3. murmeli, Kiitos <3

  nzqu, no oli kyllä ihme että jaksoin ! ;) puuvillalangat odottelee yhä sopivia puikkoja, jospa ne tänään saisin ostettua.. tai ensi viikolla ainakin. toivon.

  VastaaPoista
 4. kaunis kaulaliina, sinä se vaan saat aikaiseksi neuloa. Munkin pitäis kaivaa keskeneäriset työ esille ni tulis ehkäpä niitä neulottuakkin....aina välillä on niitä huonojakin päiviä, mutta sitten osaapi enemmän arvostaa niitä ihania hetkiä. oikein mukavaa päivää sinulle!! Kiva juttu että nyt oli sama neuvolatäti, saatiin sitten tarkkaa mittaa :) <3

  VastaaPoista
 5. tiny, mulla on nyt neulominen selkeesti taas vähentynyt, mut joka päivä tulee muutama kerros tehtyä. päivisin ei oikein aikaa ja iltaisin ei jaksa. Mutta pikkuhiljaa.

  VastaaPoista