tiistai 11. toukokuuta 2010

Helmiä


Peikko halusi tehdä kaulakorun Helmille. Rumpali sitten keksi että hänkin haluaa tehdä kaulakorun, 13-vuotiaalle serkkutytölle. Joten ei muuta kun hommiin! Ihanasti valitsivat helmiä, erilaisia, erikokoisia. Näyttivät aina välillä minulle kuinka kaunis helmi löytyi. Jokainen helmi huolella valittu, pienin sormin pujotettu.

Helmi sai korunsa heti kaulaansa. Piti sitä koko päivän. Menin lasten kanssa käymään isomummun (äidinäitini) luona viemässä äitienpäivälahjan. Meidän vierailu kuulemma piristi paljon isomummun päivää. Mennään taas joku päivä <3

4 kommenttia:

 1. ihana miten ovat innostuneet helmitöistä. kauniit korut Helmi ja serkku tyttö saivatkin. <3

  VastaaPoista
 2. tiny, Ovat ennenkin innostunmeet noista helmistä. tehneet ennen rannekoruja, mulle ja mummulle. Ihanaa kun nyt helmi ja serkkutyttökin saivat omansa. tollanen pirteä kesäkoru ois kyllä itelläkin kiva kaulassa.. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, kun lapset alkavat tulla siihen ikään, että niiden kanssa voi oikeasti askarrella kaikenlaista. Meillä täytyy vielä tuon vaille kolmevuotiaan kanssa olla silmä tarkkana, ettei ole liimassa koko asunto. :)

  VastaaPoista
 4. nzqu, On kyll kiva kun puuhailevat jo kaikenlaista ja välillä jopa itekseen, ei tartte olla koko ajan auttamassa/neuvomassa ;)

  VastaaPoista