maanantai 24. toukokuuta 2010

Väärän väriset (?)


Kun Helmi oli pieni vauva, tykkäsin käyttää sillä vaippoina harsoja ja kuoria. Ajattelin että se ois varmaan nytkin hyvä vaihtoehto pikkuiselle. Halusin tehdä itse hahtuvakuoret. Mulla ei ollut kotona valmiina muun väristä hahtuvaa kuin tuota vaaleanpunaista, joten siitä tuli tehtyä. Vaikkakin itsestä tuntuu siltä että ne ovat "väärän" väriset. Ei olla otettu Rusinan sukupuolesta etukäteen selvää, mutta itsellä on niin vahva poikaolo.. ;)

Ohje on Jutta hahtuvavillahousut. 4mm puikot, koko 0-6kk.Eilen aamusta kävin siskon kanssa lastentarvikekirppiksellä. Ja törmättiin me siellä ystäväänkin.
Peikolle ostin sieltä pääkallosortsit jotka menivät heti jalkaan. Pojille ostin wii-pelin.
Helmille löytyi tällä kertaa eniten. Farkut ja huppari, pari tunikaa. Tuollainen raitasetti on täälläkin näkynyt joskus Helmin päällä. Eli myönnän: helmillä on sellainen samanlainen. Tykkään siitä hirmusti, se on aina päällä kun puhtaana on. Jotenkin ihana, se kangas sellasta froteeta, värit on ihanat ja on sellanen kivan arkinen kuitenkin kotikäyttöön. Onpahan nyt kaksi niin saa rauhassa pitää :)) Eikä maksanut paljoo niin pitihän se ottaa.
Ihanin ja paras löytö oli tuo alin tunika! Oon sellaista helmille halunnut. Kerran koitin huutaa huutonetistä mutta en raaskinut kun hinta nousi niin korkeeksi (varmaan n 10e tietämille), kerran näin sellasen kirppiksellä mutta hintaa oli 5e ja kunto oli selkeän huono.. Nyt löytyi tuo! On todella hyvässä kunnossa, kuin uusi ja maksoi vaan 2,50! Välillä käy tuuri!!! :))

9 kommenttia:

 1. kivasti löysit kaikenlaista, aivan magea tuo viimeinen tunika <3 no joo, onhan vaaleanpunainen pojalle väärä väri.. mutta jos rusina onkin tyttö, niin sitten juuri oikea ;)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut kirppislöydöistä, kivoja vaatteita :)
  Kyllä ne vaaleanpunaiset villahousut toimivat, vaikka poju tulisikin. Onhan sininen nauhakin jo valmiina, hih.

  VastaaPoista
 3. Upeita löytöjä sulla taas. :D Pitäisi itsekin joku päivä taas lähteä kirppiksiä kiertämään, en ole pitkään aikaan käynytkään.

  Ja söpöt villikset! Kyllähän tuo sininen nauha hieman pelastaa, jos poika tulee. Ja pistät sitten vauvalle jonkun tosi poikamaisen paidan, se neutraloi vaaleanpunaiset housut. ;)

  VastaaPoista
 4. söpöt villikset!! paljon ihania kirppis löytöjä!

  VastaaPoista
 5. Kauniita vaatteita olit löytänyt kirppikseltä. Sieltä kannattaa ostaa, jos on hyvänlaatuista.
  Pienillähän ne vaatteet eivät ehdi kulumaankaan. Lepposaa ehtoota:)))murmeli

  VastaaPoista
 6. pojatkin tykkää kauniista väreistä :). sä olet aina niin aurinkoinen ja positiivinen, että sun blogissa on ilo käydä lueskelemassa!

  villasukkajalka

  VastaaPoista
 7. pumpsi, Välillä tekee aivan mahtavia löytöjä :))

  sari, Ihan totta. kyllä ne toimii molemmilla. :) <3

  tiia, No sitten kipinkapin kirppikselle! Mun on aina tietyin väliajoin päästävä! se on aina yhtä jännää lähteä sinne kun ei tiedä kuinka käy ja mitä löytää.. :))

  tiny, Kiitti <3

  murmeli, Niin kannattaa, suurimman osan lasten vaatteista (ja omistakin tosi paljon) ostankin kirppikseltä. :)

  villasukkajalka, Se on ihan totta. Kyllä ne lapset tykkää kaikista väreistä. Nää on vaan näitä aikuisten "tyhmiä" juttuja.. :) Kiitos kauniista sanoistasi, tulipa hyvä mieli <3

  VastaaPoista
 8. Mä olen tehnyt joskus villikset Jutan ohjeella, ja niistä tuli aivan liian suuret! Mun löysä käsiala varmaan syynä... Kyllä vaaleanpunaisetkin housut sopivat pojalle, voithan sitten vaikka neulahuovuttaa villiksiin autoja tai jotain muuta äijäjuttua. :)

  Alimman kuvan tunika on ihana! Toisinaan toivon, että mulla olisi tyttölapsi kun niille on niin ihania vaatteita. :)

  VastaaPoista
 9. nzqu, mullakin vähän iso käsiala ja noi pöksyt näyttää aika isolta kyl ihan vastasyntyneelle... mutta kyllähän se sitten kasvaa. mä en oo koskaan neulahuovuttanut mitään, mutta sitähän voisi sitten tietty yrittää. kiitos vinkistä :))

  VastaaPoista