perjantai 28. toukokuuta 2010

Kultaa


ystävä kävi poikansa kanssa aamukahvilla. Kylläpä oli ihana aamu, ihanassa seurassa <3

Nyt Helmi nukkuu ja pojat on mummilla ja papalla, tuossa naapurissa, käymässä. Mulla siis hetki omaa aikaa ja kaivoin esiin helmiä ja memory wireä. Mennään tänään serkkuni valmistujaisiin ja halusin sinne itselleni kulta-sävyisen rannekorun. Onhan tuossa korussa nyt paljon muitakin sävyjä: punaista, ruskeaa, valkoista.. se pääsee illalla ranteeseen. :)

Olin kauan etsinyt oikean sävyistä huulipunaa. Mulla oli siitä vahva mielikuva ja ostelin aina kaupasta uusia sävyjä kun mikään ei kuitenkaan ollut se Oikea. Vihdoin, n vuosi sitten, löysin sen! Oriflamen kiiltohuulipuna jossa ihana sävy. Eilen taas saapui oriflame tilaus, jonka mukana tuota ihanaa huulipunaa. Sävy frosted champagne. Sitä sipaisen siis huuliin illalla juhliin mennessä.

Oon jonkin aikaa miettinyt että millaisia sellaset puuterihelmet on käytössä.. Nyt mulle tuli sellaisiakin, pääsen testaamaan. Illalla siis sitten sitäkin. Ihanaa välillä päästä laittautumaan, rakastan sitä että saan miettiä mitä vaatetta laitan päälleni, laittaa meikkejä hieman enemmän kuin tässä kotona ollessa, valita korkkarit jalkaan. Ei sen tarvitse olla mitään suurta juhlaa ja juhla-asuja, mutta sen verran että vähän laittautuu. Tuntee itsensä Naiseksi... ;))

4 kommenttia:

 1. Mukavaa juhla tunnelmaa teille! Ihanan korun saitkin tehtyä.

  VastaaPoista
 2. Ihana koru, aivan ihanan värisiä helmiä!

  VastaaPoista
 3. tosi kiva koru <3 toivottavasti oli hyvät juhlat :) laittautuminen on kivaa silloin tällöin, jos sen saa tehdä rauhassa ;)

  VastaaPoista
 4. tinyangel, Kiitos. olikin mukavat kahvikekkerit :)

  nzqu, Kiitos

  pumpsi, Mä laittauduin siinä lasten kanssa. ne tykkää katsella kun äiti laittautuu. helmi siinä kävi vähän väliä myös peilin edessä laittamassa muka jotain kasvoilleen (meikkasi) pojat ihmettelivät sukkahousujani: onko siinä ihoa vai onko siinä kangastakin. Sain heiltä kehuja kuinka äitillä on kauniit vaatteet. Ihania... :) <3

  VastaaPoista