tiistai 25. toukokuuta 2010

Rauhallisesti..
Eilen kävin kaupoilla ostamassa lastenhuoneeseen uusia lelulaatikoita että saisin järjestettyä huoneen kuntoon. Monta tuntia sitten ahersin lasten kanssa huoneen kimpussa. Vaikka istuin siinä lattialla kun kävin niitä leluja läpi niin kuitenkin kauppareissu ja koko päivän siivoilu olikin jo liikaa omalle kunnolle. Illalla sitten supisteli 1,5h ajan. Huih kun pysähdytti, pelästytti. Vielä on kuitenkin viikkoja sen verran vähän, vielä pitäisi Rusinan kasvaa tuolla masun puolella.

Tänä aamuna (vaikka lupasin miehelle ja itselle etten siivoilisi niin kovasti) niin laittelin loppuja tavaroita lasten huoneessa paikoilleen ja moppasin, kun häiritsi kesken jäänyt siivous. Selkä on nyt sitten taas kovin kipeä, käveleminen vaikeaa.. Kyllä se nyt vaan on rauhotuttava, tehdä se mitä jaksaa, pikkuhiljaa. Antaa välillä sotkujen vaan olla, siivoilla rauhallisesti vähän kerrallaan. Ilman paineita siististä kodista. Osaisinkohan?

6 kommenttia:

 1. toivottavasti osaat rauhoittua hieman ja malttaa olla touhuamatta kokoajan jotain. Vaikka tiedän itsestäni että se on hankalaa. Munkin piti raskauden lopulla vaan maata sairaalassa ja tuskaa oli!!!enkä kuitankaan malttanut olla mitään tekemättä, vaikka piti. tulihan sitä neulottuu, luettuu lehtii ym. välillä sain kyllä kuulla siitä :D :D

  jaksuja sinne suuntaan!!!

  VastaaPoista
 2. koita rauhoittua <3 vaikka tekemistä ön kökö ajan paljon, nyt pitää ajatella rusinan parasta <3

  VastaaPoista
 3. Rauhoitu hyvä ihminen! :) Kyllä ne sotkut tai epäjärjestys odottaa huomiseen tai viikonkin päähän. Pääasia, että vauvalla ja sulla on hyvä olla.

  VastaaPoista
 4. tiny, Ai etkö sä olisi saanut neuloakkaan silloin.. :o huih. kiitos paljon toivotuksista <3

  pumpsi, niinpä <3

  nzqu, Totta <3

  VastaaPoista
 5. Koeta ottaa nyt rauhallisesti, vaikka niitä hommia olisikin. murmeli

  VastaaPoista