keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Huivi ja muita juttujaKävin ystävän kanssa joku aika sitten coatsin varastontyhjennysmyynnissä. Sieltä löytyi tuota kivaa, erikoista lankaa. Jo silloin näin mielessäni kauniin kirjavan huivin. Nyt sen tein.

Vyötteessä on puikkosuosituksena 5-6mm. Aloitinkin ensin huivin 5,5mm puikoilla, mutta jotenkin nuo kauniit värihiput jäivät niin piiloon että vaihdoinkin isommat puikot. Lopulta tein huivin 9mm puikoilla ja huivin kaunis lanka pääsi näin mielestäni hyvin oikeuksiinsa. Huivi kimaltelee luonnossa kauniisti valon siihen osuessa.

Eilen kävin tyhjentämässä kirppispöytäni. Hyvin oli mennyt tavaraa, tai no lähinnä mulla oli siellä vaatetta, kaupaksi mutta paljon toin vielä kotiinkin. Osan laitoin suoraan uffiin, osan säätän myöhempää kirppisreissua varten ja osan laitan ystäville kiertoon.

Kiertelin taas samalla vähän kirppistä ja yhdestä pöydästä ostinkin aika paljon Helmille vaatetta varastoon. Ihanaa vaatetta ja halvat hinnat. Koot oli vähän Helmille vielä isoa (98-104cm) mutta varastoon on hyvä ostaa hyvää, kyllähän se tyttö siitä kasvaa ja toinen tulee perässä. Löysin Peikolle kivan eläin t-paidan (0,80e) ja Helmille tosiaan mm nuo ihanat etanahousut (0,60e)

Helmi on alkanut puhumaan kovin. Kesällä jo harjoitteli sanoja, tuntui että koko ajan tuli uusia sanoja. Nyt käyttää oppimiaan sanoja ja yhdisteleekin jo niitä. 3 sanan lauseita tulee jo. Helmillä ikää 1v8kk.

esim.
Tänään vaihdoin seisten kumartuneena Helmille vaippaa. Tyttö hävisi mun villatakin alle. Sieltä kuului ääni: en nää itään.
Potta sai kuulla tytöltä tänään kunniansa: yhmä otta.
Laulan ja loruttelen paljon lapsille. Välillä ehkä liikaakin kun yksi päivä Helmi komensi: älä äiti. hiijaa! ;D

Tänään menin lasten kanssa pitkästä aikaa perhekerhoon. Siellä on aina mukavaa. Lähdetiin kyllä vähän aikasemmin pois (ehkä n 10min) kun Rusina alkoi väsyy. Nukahtikin heti autoon ja jatkaa nyt uniaa ulkona vaunuissa.

Kummitustalon Stella arpoo. Siellä on ihana palkinto ;)

5 kommenttia:

 1. Ihanasti teillä helmi puheleepi. Meilläkin alkanut hieman tulemaan sanoja ja välillä yllättää kahden sanan lausahduksilla. =)

  Kivoja löytöjä teitkin, nuo kuviot vaatteissa on kyllä ihania!!

  ihana huivi!!!

  VastaaPoista
 2. Hei sä oot tehnyt sen huivin jo! Onko tuo ainaoikeaa?

  Ihanat kirppislöydöt, eipä ollut kalliitakaan. :)

  Pääsetkö lauantaina käymään? :D

  VastaaPoista
 3. tiny, Kyllä ne lapset oppii ihmeen nopeesti sitten puhumaan kun ne sen kerran aloittaa :)) kiitos <3

  tiia, Eikun toi on sileää. no, ei kyllä ollut hinnalla pilattuja :)) mä en vielä tiedä lauantaista, luultavasti tiedän sen vasta lauantaina.. :P mutta tilauksen teen joka tapauksessa eli jos en pääse niin laitan ainakin viestiä ;)

  VastaaPoista
 4. kaunis huivi <3 ja tosi hyviä kirppislöytöjä :) mäkin kävin eilen, löysin poitsulle tosi halvan haalarin, itelleni takin (pitkä mokkanahkatakki hupulla ja karvakoristeella 6 e!!) ja ovi/ikkunakoristeen.
  ihana pieni, kun alkaa jutella enemmän <3 kunhan tästä taudistani tokenen, pitää tulla teitä kattomaan <3

  VastaaPoista
 5. pumpsi, kiitos. onkohan sama takki jonka näinkin siellä. oli - 70% pöydässä. no, jokatapauksessa eit tosi hyvän löydön!

  VastaaPoista