maanantai 29. marraskuuta 2010

Joulunutut
Mä olen etsinyt useamman vuoden kivoja jouluisia mukeja. Onhan niitä, mutta mikään ei ole kolahtanut. Ja mua on harmittanut kun mulla ei ole jouluisia kahvikuppeja joista nauttia näin joulun alla kahvista.

Päätin siis neuloa mukeille joulunutut. Ohje omasta päästä. Lankana 7veljestä. 4mm puikot. Nuttu palmikkoa. reunassa virkkaamalla tehdyt ketjut joilla nuttu kiinnitetään. Sinellin joulukellonapit.

Nutut sopii muumi/teemamukeihin. Nyt juon kahvia joulunuttu mukista. Kylläpä on hyvää. :))

7 kommenttia:

 1. onpas ihanan jouluiset nutut <3 ja kivasti olet laittanut joulua kotiin.. mulla se vielä tekemättä, saa nähdä, milloin sen kerkeän tekemään.. No, keittelin sentään tänään glögiä omasta mehusta ja viikonloppuna tein muutaman jäälyhdyn :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat on nyt nuo sun mukit :)) Tosi oiva keksintö tuo joulunuttu juttu mukeille ;)

  VastaaPoista
 3. Kiva idea! Tykkään eripari-astioista, mutta toisinaan on kiva kun on kaikki samaa sarjaa - kuten noiden nuttujen avulla voi tehdä. :)

  VastaaPoista
 4. pumpsi, Nopeasti sen laittelee kun siihen ryhtyy. Joulunaika menee kuitenkin aina niin nopeasti että haluan nauttia siitä mahdollisimman pitkään. <3 Oma glögi kuulostaa hyvältä :)

  oman onnen seppä, kiitos :)

  nzqu, Kiitti.

  VastaaPoista
 5. kivat nutut! Meillekkin viikonloppuna tulee joulu jutut/koristeet esille. Kävin jo koristeet varastosta hakemassa. :D Harmi ettei mulla oo yhtään lomaa ennen joulua...kiirettä pitää!! Onneksi sentään jouluaatosta alkaa loma!:)

  VastaaPoista
 6. Ihanat! PS. Nuttu on ehkä yksi maailman suloisimmista sanoista :)

  VastaaPoista
 7. tinyangel, Kiitti. IHanaa laitella joulua. Kuinka pitkä loma sulla on, eli milloin palaat töihin?

  juliet, kiitos. ps. samaa mieltä! :D

  VastaaPoista