lauantai 13. marraskuuta 2010

Kämmekkäät X 2


Uusimmassa SK-lehdessä (11-12 2010) oli kiva kämmekäs ohje. (Lukijan malli )

Tein aikaisemmin siskolleni joululahjaksi petroolinsiniset villasukat. Sitä lankaa jäi vielä. Tein sitten siitä siskolleni kämmekkäät tuolla SK:n ohjeella. Nämäkin pukinkonttiin. Lankaa jäi vieläkin ekojen kämmekkäiden jälkeen, joten samalla neulomisella tein toisetkin. Nekin menevät pukinkonttiin, kummitytölleni. Lankaa jäi jäljelle vain pieni mytty.

Tykkään itse käyttää kämmekkäitä. Tuo ohje on kiva, helppo ja nopea. Ja lopputulos kaunis joten nyt puikoilla sellaiset itselleni.

Eilen tosiaan tein Peikon kanssa sokerikakun. Siihen lisättiin runsas suklaakuorrute. oih, vei kielen mennessään!

Pojilla on kaikkien örveliukkeli- ja taisteluleikkien jälkeen rauhaalisempi kausi menossa. Nyt leikitään pitkästä aikaa kovasti autoilla ja värityskirjoja väritellään. Nytkin värittelevät kirjojaan olohuoneen pöydän ääressä. Hienosti jo väritys sujuukin. Myös Helmi on kova värittelemään.

Tänään olisi kynttiläkutsut ystävän luona. En vielä tiedä pääsenkö (saanko lapsille hoitopaikan siksi aikaa) mutta pienen tilauksen teen joka tapauksessa. Ihania nuo partyliten jutut.

4 kommenttia:

  1. Tulipas nätit kämmekkäät! En jotenkin noteerannut niitä lehdessä lainkaan, valkoiset kun ovat usein vähän mitäänsanomattomia. Tuon värisinä ainakin tosi kivat!

    VastaaPoista
  2. nzqu, Kiitos. Välillä jotkut ohjeet jää jotenkin täysin huomaamatta. Onneksi tämä osui silmiin, tykkään lukea lähdestä aina just sen vikoilla sivuilla olevan jutun "lukijasta"

    VastaaPoista
  3. Se on myös mun lempijuttu siinä lehdessä. :)

    VastaaPoista