sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Virkattu maatuskatunika
Virkkasin Helmille tunikan/mekon. Siihen laitoin ihanat maatuskanapit. Mekko tehty jämälangoista, kahdesta jämäkerästä vironvillaa. 3,5mm koukku. Ohje omasta päästä. V.punertava lanka meni kokonaan, ruskeasävyistä jäi pienenpieni pallo jäljelle. Mekko tehty kiinteilläsilmukoilla ja pylväillä. Alhaalla nirkkoreunus.

Tiedättekös kuinka käy kun jättää puisen sälekaihtimen alas ja pentukoiran yksin kotiin. No, siihen sälekaihtimeen on tehty muutama reikä että näkee paremmin ulos..
Eilen illalla tuntui että ois kuitenkin kiva saada jotain ikkunan eteen niin heitin vaan tuohon verhotankoon yhden niistä vanhemmiltani saaduista verhoista. (kuten kuvasta näkyy niin ratkaisu vain rajallinen, en siis ripustanut sitä siihen kunnolla vaan tosiaan vain heitin sen siihen) Mutta se oli musta aika kivan näköinen. Ihailin verhoa siinä pitkään. Voisi laittaa nuo verhot pysyvästi tähän olohuoneeseen... ehkä. katsellaan.

7 kommenttia:

 1. suloinen mekko :) ka ihqut napit ;) toi verho käy hyvin tohon!

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko, ja ihana neiti myös tietenkin! Napit sopii kyllä tuohon aika kivasti. :) Hyvä, kun heti löytyi käyttöä.

  VastaaPoista
 3. Taitava olet, noin nätti mekko nyt tytöllä. Verho tosi kaunis, laita ihmeessä se, tai johan se siinä on :))

  VastaaPoista
 4. ihana mekko ja napit! Mun tekis mieli ostaa jouluverhot...ihania verho kankaita olitkin saanut!

  VastaaPoista
 5. pumpsi, Kiitti :)

  Anniina, Kiitos. Joo, käyttöä löytyi heti, onneksi raaskin käyttää nappeja. Ovat niin ihania! :)

  oman onnen seppä, Kiitos. Ongelmana on se että olohuoneessa kaksi ikkunaa ja vain yksi pari noita verhoja. Mutta kyllä mä ne eilen laitoin olohuoneen isompaan ikkunaan.. :)

  tinyangel, Kiitos. Jouluverhot ois kyllä ihanat. Mäkin haluaisin sellaiset keittiöön <3

  VastaaPoista
 6. Söpö mekko! Ja napit ovat ihania, myös. :) Pitäisköhän mun alkaa myös tekemään enemmän lastenvaatteita, valmistuisivat nopsaan... :)

  VastaaPoista
 7. nzqu, suosittelen :) On kiva tehdä pikkuisia vaatteita jotka valmistuvatkin nopeasti. Tuntuu kivalta kun huomaa että välillä saa jotain valmistakin ;)

  VastaaPoista