sunnuntai 14. marraskuuta 2010

IsänpäiväTänään se vihdoin on: isänpäivä. Varsinkin Rumpali on odottanut tätä päivää. Laskenut öitä. Eilen illalla nukkumaan mennessä kuiskasi: huomenna on kiva päivä. On niin kovasti odottanut että saa antaa isille eskarissa itse tekemänsä lahjan. Innokkaana odottaa. samoin Peikko. Peikko on tehnyt kerhossa lahjan. On kivaa kun saa antaa isille jotain minkä on ihan itse tehnyt.

Aamu on pitkä. Se tuntuu pienten poikien mielestä pitkältä, liian pitkältä. Koska isin saa herättää. Kohta, ihan kohta. Sovittiin että kahdeksalta saa herättää. Viedään isille tarjotin jossa lahjat ja kuppi kahvia.

Minulta mies saa tuon kirjan. <3

Tänään mennään onnittelemaan myös minun isäni ja miehen isä. Juhlapäivä.

- - -

Tein tilauksesta Järvenhelmi- kaulakoruun sopivat korvakorut. Sterlinghopeiset korvakorutapit, mvhelmiä, swarovskin kristallia. Hopeiset pienet pallot.

Järvenhelmi- korvakorut

4 kommenttia:

 1. Mukavaa juhlapäivää teille. Lasten ilo tekemistään jutuista on ihan suloista.
  Kauniit korvakorut!

  VastaaPoista
 2. Sievät korvikset :) Ja teillä ollut mukava isänpäivä, lapset on aina niin täpinöissä kun voivat antaa jotain oma tekemää :D Mukavaa isänpäivän iltaa :)

  VastaaPoista
 3. Meillä myös yksi, joka ei millään olisi malttanut odottaa, että saa antaa lahjansa. Lasten ilo ja innostus on ihanaa katsottavaa.

  Kauniit korvikset.

  VastaaPoista
 4. piupau, kiitos. Kyllä se ilo ja odotus oli ihanaa katseltavaa. ja ne ilmeet kun isi avasi paketteja. Ja kun oli avannut niin saimme kuulla moneen kertaan kuinka olivat lahjat tehneet. <3

  oman onnen seppä, kiitos. Oli kyllä mukava päivä. <3

  cherry, eikö olekkin ihanaa. <3 Sitä on niin kiva katsella. hymy huulilla <3

  VastaaPoista