tiistai 9. marraskuuta 2010

Sydänkauluri

Anoppi teki Peikolle pipon. Poika pyysi mummia tekemään siihen tupsun ja sen sai. Poika on todella iloinen uudesta pipostaan. Lähti aamulla se päässään kerhoon.

Tein Helmille kaulurin. Ohje on omasta päästä mutta idean kauluriin sain ihanasta virkattu lintu- blogista. Lankana wool. 3 ja 3,5mm puikot. Huopaa koristeluun.

Tänään menen tyhjäämään Kirppispöytäni. Näin se kaksi viikkoa meni. Sunnuntaina kävin viimeksi siistimässä pöytää ja laittamassa lopuille päiville -50% alen. Kyselin silloin tiliä siihen mennessä ja kivasti on kaupaksi mennyt koska summakin oli ihan kiva. Saas nähdä paljonko on vielä mennyt alella. Toivottavasti ei tarvitse paljon kotiin tuoda. Osan kyllä aattelin laittaa suoraan uffin laatikkoon.

4 kommenttia:

 1. ihana pipo! Taitava on Peikon mummi.
  Kivan kaulurin olet tehnyt, ihana! Kiva ykstyiskohta tuo sydän.
  Toivottavasti olet myymyt hyvin. Kävin yks päivä kirpparilla, mutten tunnistanut mikä on sinun pöytäsi. =)Ainakin siellä oli silloin hirveesi porukkaa et luulis tulevan hyvin.

  VastaaPoista
 2. tiny, Kiitos. Hyvin oli mennyt kaupaksi vaikka paljon toin takaisinkin. mutta tyytyväinen olen. Kolme kassia vein suoraan uffiin, osan säästän myöhempää kirppisreissua varten ja osan laitan ystäville kiertoon <3

  VastaaPoista
 3. Ihana kauluri! Tuo sydänkoriste tekee siitä kivasti spesiaalin. :)

  VastaaPoista