tiistai 14. joulukuuta 2010

14. joulukuuta

Rusina on ollut yskänen ja nuhanen jo monen monta viikkoa. Välillä enemmän ja välillä vähemmän mutta koko ajan flunssa päällä. Pari viikkoa sitten käytiin ekan kerran lääkärissä. Nyt flunssa taas yltyi ja tyttö on ihan tukkonen, limaa kurkussa ja itkunen. Yskii kovasti, ei saa nukuttua. Tänään vein tytön taas lääkäriin, nyt saatiin lääkekuuri hengitystietulehdukseen. Jospa helpottais. <3 Ekallakin lääkärikäynnillä oli hengitystietulehdus mutta ei antanut lääkekuuria kun sanoi ettei antibioottia ole niin hyvä syödä että katotaan ensin lähteekö ilman kuuria. Olen samaa mieltä tosta ettei lääkekuureja pidä liian hepposin perustein aina jaella. Mutta nyt tätä on kestänyt tosiaan 1,5kk joten on kiva saada helpotusta kun ei näköjään meinaa itellään jättää tyttöä rauhaan ollenkaan.

Musta työ pukinkonttiin edistyy. Harmi vaan tuossa mustassa langassa näkyy kauhean hyvin Taiston karvat.. Niitähän täällä meillä on, joka nurkka täysi..

2 kommenttia:

  1. pikaista paranemista Rusinalle!

    VastaaPoista
  2. Tinyangel, kiitos paljon <3 Tyttö on jo parempi. Eilen vielä tosi itkunen, mutta yö oli jo parempi <3 Jospa pikkuisen olo helpottaisi pian <3

    VastaaPoista