maanantai 27. joulukuuta 2010

Mun sukat!


Sain ihanan lahjan vanhemmiltani. He ottivat lapset yökylään.

Saimme viettää miehen kanssa aikaa. Kävimme kävelyllä koirien kanssa. Huih, kylläpä tuuli ja lumi pyrytti kylmästi kasvoille. Sen jälkeen vielä hieman kolasimme pihaa, koirien juostessa ympärillämme.

Tultiin sisälle lämpimään. Laitoin ystävältä joululahjaksi saadun leffan pyörimään ja neuloin. Saman ystävän kanssa kävin kesällä katsomassa tuon leffan leffateatterissa. Olikin pitänyt ostaa tuo itselle. :) Ykkönenkin löytyy hyllystä.

Leffan aikana sain neulottua toisen sukan valmiiksi.

Eli pitkävartiset sukat itselleni. Lankana 7veljestä raita. 3,5mm puikot. koko n 38. Olin iloisesti yllättynyt kun yksi kerä riitti näihin. Vain pieni mytty jäi lankaa jäljelle. Ohje omasta päästä. Alkuun 12s/puikko. Nilkassa kavennusten jälkeen yht 44s. jalkaterässä kavennusten jälkeen työssä 40s. Sukat istuu jalkaan hyvin. Sukat valmistuivat nopeasti. ensimmäinen valmistui joulupäivänä, toinen tapanina.

Laitoin toisen sukan sisävarteen homemade- nauhan.

Viime viikolla tuli jujukerhosta neulonta päiväkirja. Siihen kirjoittelin ylös mitä tein missäkin vaiheessa ekassa sukassa, joten toinen oli helppo tehdä samalla tavalla.

Ja kuinka paljon nautinkaan omasta ajasta, niin tänään nautin vielä enemmän siitä kun lapset tulevat kotiin <3

7 kommenttia:

 1. Huh, paljon olet ehtinyt postata tänne sen jälkeen, kun viimeksi kävin lukemassa. :) Nopsasti neuloit itsellesi sukat, vieläpä pitkävartiset!

  Rauhallista loppuvuotta!

  VastaaPoista
 2. kauniit sukat! oletpas ollut ahkera neuloja. Saisimpa minäkin aikaiseksi enemmän.Omatekemät on niin ihania!

  VastaaPoista
 3. Kyllä on sinulla aivan ihanat sukat. Ja tuo värikin on justiin niin kaunis. kelpaa tepastella . Kiva , kun saitte yhteistä aikaa miehesi kanssa. On varmaan ihan paikallaan joskus. Vaikka kyllä lapset ovat ihania. Leppoisia hetkiä sinne perheen kanssa. murmeli

  VastaaPoista
 4. nzqu, Kiitos samoin :)

  tiny, kiitos :) ne on parasta <3

  VastaaPoista
 5. murmeli, kiitos paljon :) On ihanaa kun välillä mahdollisuus viettää aikaa kaksin miehen kanssa. Ja ihan vaan itsekseenkin. Pieni hengähdystauko välillä. Mutta kyllä ne lapset on parasta. <3

  VastaaPoista
 6. ihanat sukat :) ja nopsaan teit :D mulla menis varmasti ikuisuus.. :/ ihanaa aikaa kaksin <3

  VastaaPoista
 7. pumpsi, Kiitti :) On se ihanaa viettää välillä aikaa ihan kaksin <3

  VastaaPoista