lauantai 4. joulukuuta 2010

4. joulukuutaTänään menin poikien ja äitini kanssa asioille. Ensin käytiin moikkaamassa mummua. Mummu on päässyt kotiin sairaalasta, siitä on hyvä mieli.

Sitten mentiin kaupoille. Aikaisempina jouluina äidiltä on tullut lapsenlapsille monen monta pehmoista pakettia kun on ostellut tarpeellista vaatetta. Tänä vuonna äiti päätti että ostaakin ne vaatteet jo ennen joulua, niin että lapset (isommat) saavat itse valita mieleisiä vaatteita. Jokainen lapsista sai uutta vaatetta. Kiitos äiti!

Pojat ihastuivat heti noihin mörkö- pipoihin ja - hanskoihin jotka löytyivät Seppälästä ja saivatkin sitten sellaiset. Kivathan ne onkin :)

Joulupukkikin nähtiin kaupoilla. Juteltiin siinä käytävällä. Siskoni siinä tavattiin. Sitten sisko sanoi mulle : " kato taakses mutta älä pelästy"
Vaikka sanoi noin, niin kun käännyin niin hypähdin säikähdyksestä ja taisin huudahtaa jotain herranjumala.. joulupukkihan se siihen ihan mun selän taakse oli hiipinyt, tahalleen pelästyttääkseen. Olipas ovela joulupukki. :D Sekös Rumpalia nauratti kun äiti säikähti joulupukkia. Saatiin me pukilta suklaat. :)

6 kommenttia:

 1. Voi, mitä mörkökamppeita! Koitan keksiä ideaa, miten piristää lapsen paksua, tylsää kypärähattua, tässä yksi vaihtoehto...

  Kauppojen joulupukit ovat aika velmuja välillä. :)

  VastaaPoista
 2. Onpa vaan melkomoiset mörköhatut ja kintaat:o Minä se en ole vielä pukkia onnistunu näkemään.

  VastaaPoista
 3. makeet hatut!!Enpäs olekkaan pukkia vielä tänä vuonna nähnytkään. Olipas velmu pukki tosiaankin...

  VastaaPoista
 4. nzqu, Idealla saa tosiaan helpolla tehtyä kivaa :)

  oman onnen seppä, pojillakin oli eka kerta kun näkivät pukin kaupassa. ihmettelivät että onko se se ihan oikea pukki.. :D

  tiny, kiitti :D

  VastaaPoista
 5. ihania lahjoja pienille <3 hauska jouluyllätys pukilta ;)

  VastaaPoista
 6. pumpsi, On se ihanaa kun saa tarpeellista lahjaksi <3

  VastaaPoista