keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Kello löi jo viisi...
... lapset herätkää!
Näin ainakin meillä. Malttamattomin lapsista (Rumpali) heräsi jo ennen puoli kuutta odottamaan että saa laittaa valon päälle. Odotti malttamattomana että saisi avata ensimmäisen kalenteriluukun.

Ennen kuutta oli jo joka ipana hereillä, valot päällä ja luukut avattu. Voi riemua!

Joulukuu. Ihanaa. Niin ihanaa aikaa.

Jotain taas eilenkin valmistui, jotain edistyi. Tämä vaan on sitä aikaa kun lähes kaikki on hyshys- juttuja..

Aamu alkoi tohinalla. Meillä lämmitetään alakerrassa puilla, keittiössä puuhellalla, olohuoneessa pönttöuunilla. Aamulla oli todella kylmä herätessä. Alle 15 astetta. Villasta päälle, vauva viltin alle. Lämmitin kodin. Onneksi lämpenee nopeasti, nyt jo ihana lämpö. Toinen koirista oksensi. Ja tietysti maton päälle, niinhän se aina menee. Aamupala syöty, vaatteet laitettu. Nyt on pikkukakkosen aika, sitten eskarilainen taksille.

Tästä alkaa uusi hyvä päivä.

4 kommenttia:

 1. Peukaloon se muuten mullakin yleensä takkuaa, noiden lapasten kanssa.. Jokseenkin ärsyttävä vaihe lapasessa.. :D

  Onneksi tuo kova pakkanen on jo meilläkin hellittänyt.. Samaa lämmitystä ja puiden rahtausta se täälläkin on.. Onneksi mittarissa on tosiaan nyt enää -9'C.

  Meidän sukasta löytyi fazerin siniset konvehdit kaikille lapsille.. :) Jopa pieninkin ymmärsi hyvän päälle, vaikkei kaikkea syönytkään.. :) On tää vaan hyvä kuukausi! :)

  VastaaPoista
 2. neulova äiti, miten se peukalon tekeminen niin tökkiikin.. :) ihanaa kun pakkanen hellitti, pääsi taas uloskin. :) on tämä <3

  VastaaPoista
 3. Mullahan on myös joulukalenterikynttilä, täytynee äkkiä sytyttää se, että saan poltettua pari ekaa päivää pois. :) En muistanut koko kynttilää, ennen kuin näin tuon sun kuvan...

  VastaaPoista
 4. nzqu, Kiva kun nyt muistit kynttilän, ei tarvitse seuraavaa joulua odotella.:)

  VastaaPoista