keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Ostettua


Pojille löysin Lindexiltä paidat. Molemmat -50%. Itselleni löysin hm:ltä kauniin, ison valkokukallisen huivin. Oikea hinta taisi olla 12,90, nyt maksoi 3e.

Eilen ulkoilin lasten kanssa. Ensimmäistä kertaa niin että Rusinakin hereillä. Yleensä siis ollaan ulkoiltu niin että Rusina nukkuu ulkona vaunuissa samalla. Rusina pääsi ensimmäistä kertaa pulkan kyytiin. Ulkoilua ei kyllä kovin kauaa kestänyt, koska Rusina ei jaksanut kauaa pötkötellä puoli istuvassa asennossa pulkassa. Istuttaa ei vielä saa, joten rattaisiinkaan ei sitä saanut. ja vaunuissa ei hereillä ollessaan kyllä suostu pötköttelee. Kannoin sitten jonkin aikaa sylissäni mutta ei sitäkään kauaa jaksanut, varsinkaan toppatamineet päällä ;) Kohta helpottaa kun tyttö saa alkaa istua. Puolivuotispäivä häämöttää jo. <3

Tänään on ihana päivä kun sisko ja lapset on tulossa meille viettää päivää. <3

Kyllä täällä neulotaankin. :)

7 kommenttia:

 1. Tosi nätti huivi! Ja tuo sinun neulemekkosi (-paita? -tunika?) on myös kivan näköinen. Kuinka sä jaksatkin kierrellä kaupoissa? Mua ei sinne helpolla saa kun siellä taitaa olla nyt moni muukin. :D

  VastaaPoista
 2. kivoja juttuja löysitkin. Me käytiin Poitsun kanssa tänään kaupoilla taas! Enkä mitään löytänyt nytkään... no yhden jouluisen pelti tarjoittimen ostin. Kattelin sitä jo ennen joulua, mutten raaskinut sillo 10e maksaa. Nyt sain sen vitosella. :D Pitäsi kyllä mennä Jumboilemaan jos meinaan jotain vaatetta löytää...mut ei jotenkaan jaksa pienen lapsen kanssa sinne mennä koluumaan.Varsinkin kun kahdentoista jälkeen kaupat on ihan täynnä sakkia, eikö kukaan oo nykyään töissä!!!!!! (hih!) Ihanaa olla joululomalla. :)

  VastaaPoista
 3. nzqu, Kiitti :)Mä ja sisko saatiin lapset vanhemmille hoitoon siksi aikaa että päästiin viettää sisko- päivää jumboon. Joten kyllä sitä sitten jaksoi kierrellä ja ostella ;)

  tinyangel , Sulla kävi tuuri sen tarjottimen kanssa, kiva kun sait sen! jos vaatetta (itselleen) haluaa niin kyllä se melkein pitää isompiin kauppoihin mennä. :)
  Kyllä sinä (te) olet loman ansainnutkin! <3

  VastaaPoista
 4. Tulin toivottamaan hyvää Uutta Vuotta 2011

  VastaaPoista
 5. oman onnen seppä, kiitos samoin :)

  VastaaPoista
 6. Meidän pojilla on samanlaiset rumpalipaidat, ostin Tallinnasta lokakuulla :)

  VastaaPoista
 7. Monna, on kyllä kivat paidat :))

  VastaaPoista